Tilbageholdt: 7-årig grædefærdig efter kontrol i bus

Tre granvoksne mænd tilbageholdt en 7-årig ved en billetkontrol

Arkivfoto

Arkivfoto

SJÆLLAND:Et forældrepar fra Haslev er rystede, efter at deres 7-årige dreng på sin bustur fra skole til fritidshjem blev stoppet af to granvoksne Movia-kontrollører og en buschauffør. Det skriver DR Sjælland.

De bad ham holde sin kæft, holdt ham alene tilbage i bussen, da de mente, at der var noget galt med hans buskort og endte med at give ham en bøde.

Moderen, Mette Fabricius Engel-Holm, er rystet over, at de ikke bare stille og roligt kontaktede hende og hendes mand, hvis de mente, der var noget galt med kortet.

- De taler rigtig grimt til ham, og da de kommer over til ham, tager de hans skoletaske og hans buskort, uden at spørge om de må se hans buskort. De tager bare tasken og finder buskortet og tager det fra ham, fortæller hun til DR Sjælland og fortsætter:

- Og samtidig tilbageholder ham, efter at alle andre er gået af bussen, så tilbageholder to kontrollører og buschaufføren ham for at få styr på hans sag. Så han var dybt, dybt rystet og går faktisk bare grædende op på sit fritidshjem og gemmer sig ude i garderoben og sidder og ryster og er ked af det.

Mette Fabricius Engel-Holm og hendes mand mener i øvrigt ikke, at bøden har sin berettigelse, da kortet efter deres mening er fuldstændig i orden.

DR Sjælland har her til i morgen været i kontakt med Movia, der har sat en lynundersøgelse i gang af sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.