To sæbynitter nomineret til erhvervsleder-pris

Måske kommer årets vinder fra Sæby

Marianne D. Cornett
Brian Fabricius (tv) fra Hotel Viking i Sæby er én af de to Sæbynitter, der er nomineret til Årets Unge Erhvervsleder. Arkivfoto: Erik Sahl.
Sæby 19. september 2013 17:14

SÆBY: Kåringen af Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland er i fuld gang.

Prisen adskiller sig fra andre priser ved at fokusere på mennesket frem for de økonomiske præstationer - og personligt engagement, medarbejderengagement, ansvarlighed, udvikling og det hele menneske er andre af de punkter, der fokuseres på ved kåringen.

Brian Fabricius, der er direktør på Hotel Viking og Mads Andersen, der er direktør i Nordtronic er blevet indstillet.

Om Brian Fabricius skriver indstilleren bl.a.:

”Det betyder på ingen måde, at han er en solorytter. Brian Fabricius lytter til kollegers idéer og involverer dem i sine egne - og lader dem tage medejerskab…”

Om Mads Andersen fortæller indstilleren:

“Mads fortjener denne nominering på grund af den indlevelse han har i alle aspekter af firmaets afkroge. Og den evne han har til at se løsninger og resultater, selvom der er nederlag og udfordringer…”

Kåringen foretages af et uafhængigt dommerpanel, der vurderer de ca. 20 indstillede fra Region Nordjylland og kåringen finder sted den 24. oktober i Kuppelsalen på Nordjyske Medier i Aalborg.

JCI har siden 1995 kåret Årets Unge Erhvervsleder - en hyldest til en ung erhvervsleder i Danmark, der har gjort noget særligt for sin virksomhed, for medarbejdere og for omgivelserne. Det er tredje år Årets Unge Erhvervsleder afholdes i Nordjylland.

JCI står for Junior Chambers International, der er et verdensomspændende netværk for unge mellem 18 og 40 år - med 60 afdelinger i Danmark og mere end 200.000 medlemmer på internationalt plan.

Læs mere på: www.jci.dk

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...