Tom Kristensen blev toer i Bahrain

Nordjyden startede i pole, men Audien brugte for meget tid i pitten til at vinde

Tom Kristensens Audi R18 e-tron quattro #2 brugte alt for megen tid i pitten i Bahrain. Foto: Audi <i>Audi Communications Motorsport</i>

Tom Kristensens Audi R18 e-tron quattro #2 brugte alt for megen tid i pitten i Bahrain. Foto: Audi Audi Communications Motorsport

BAHRAIN:Tom Kristensen og Allan McNish måtte tage til takke med andenpladsen i sjette runde af World Endurance Championship, hvor de ellers startede i pole position.

Adskillige uplanlagte pit stops og gentagne problemer med lyset på Audi R18 e-tron quattro-raceren var hovedårsagen til, at nordjyden og skotten ikke til slut var med i kampen om sejren i det ekstremt hårde sekstimers-løb i Bahrains ørken.
I begyndelsen forløb alt ellers planmæssigt for Audi #2 med Allan Mcnish bag rattet, men efter 25 omgange begyndte problemerne. En defekt forlygte, en defekt ventil og yderligere problemer med forlygten tvang Tom Kristensens team til at lave hele fire uplanlagte pit stops.

Succes for Audi#1

I stedet vandt Audi#1 med Marcel Fässler/André Lotterer/Benoît Tréluyer løbet, og de fører også den samlede langdistanceserie.

- Før jeg kom i bilen, var vi allerede en omgang bagefter. Dét taget i betragtning er en andenplads et godt resultat. Og vi var trods alt det bedste hold med kun to kørere, siger Tom Kristensen.

Der mangler endnu to løb i World Endurance Championship - i henholdsvis Japan og Kina - og nordjydens team kan fortsat nå at tage den samlede sejr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.