Top-rocker fængslet for salg af 405 gram kokain

Ledende Bandidos-rocker nægter besiddelse af pistol og narko

Arkivfoto <i>NF</i>

Arkivfoto NF

AALBORG:Nordjyllands Politi sigter en af de absolutte topfolk hos Bandidos i Randers for besiddelse af 405 gram kokain, som skulle sælges videre, samt for besiddelse af en større mængde dopingmidler.

Han er også sigtet for overtrædelse af våbenloven under særlige skærpende omstændigheder ved at være i besiddelse af en pistol og 18 skarpe patroner.

Rockeren erkender, det er hans doping, men nægter at kende til narkoen og våbnet.

Hentede narko hos den 43-årige

Han blev onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør i byretten i Aalborg sammen med en 24-årig mand med tætte relationer til Bandidos.

Begge blev varetægtsfængslet frem til 8. januar.

Mødet blev fulgt af flere venner til den 43-årige rocker samt hans højgravide kæreste, indtil dørene blev lukket af hensyn til den videre efterforskning, og på vej ud af retslokalet kaldte en af tilhørerne den 24-årige for ”stikkersvin”.

Narko til salg

Den 24-årige sigtes for besiddelsen af 103 gram kokain, som skulle sælges videre, og politiet mener, at han har hentet narkoen hos den 43-årige mand.

I grundlovsforhøret erkender den 24-årige at have haft de 103 gram kokain, men han nægter at have hentet narkoen hos den 43-årige Bandidos-chef.

Inden dørlukningen blev det oplyst, at den 24-årige mand klokken 01.30 var blevet stoppet i bil af politiet på Gugvej i Aalborg.

Pistol i kælderrum

Betjentene fandt de 103 gram kokain, som den 24-årige ifølge sigtelsen havde hentet klokken 01.00 hos den 43-årige på en adresse i Aalborg.

Netop top-rockeren blev anholdt på samme adresse klokken 03.45, hvor politiet fandt dopingmidlerne i selve lejligheden og kokain i den 43-åriges bil.

Desuden blev pistolen med magasin og ammunition fundet i et kælderrum

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.