Top-rocker fire år i fængsel

Vicepræsident i Bandidos dømt for salg af kokain og besiddelse af pistol

Dommen blev afsagt ved byretten i Aalborg. Arkivfoto <i>Foto: Torben Hansen</i>

Dommen blev afsagt ved byretten i Aalborg. Arkivfoto Foto: Torben Hansen

AALBORG:Den 43-årige vicepræsident for Bandidos i Randers, Frank Voldby, blev tirsdag i byretten i Aalborg idømt fire års fængsel for besiddelse af cirka 405 gram kokain, som skulle sælges videre.

Desuden blev han dømt for overtrædelse af våbenloven under særlige skærpende omstændigheder ved at have haft en pistol med magasin og 18 skarpe patroner gemt i et kælderrum i kærestens beboelse i Aalborg.

Samtidig blev det tidligere fuldgyldige medlem af Bandidos, 24-årige Martin Møller Knudsen, idømt to år og ni måneders fængsel for besiddelse af 103 gram kokain, som skulle sælges videre, og for at have stjålet og fragtet tre rifler samt to haglgeværer fra en ejendom i Nørresundby.

Den 24-årige modtog dommen, hvorimod Frank Voldby ankede til landsretten, oplyser anklager Kim Kristensen.

Afsløret af udkigspost

Det var natten til onsdag 12. december, at politiet fra en udkigspost ved boligen i Aalborg tilhørende Frank Voldbys kæreste fik øje på noget interessant.

De to dømte blev observeret, mens de stod og kiggede ned i motorrummet på en bil.

Martin Møller Knudsen kørte fra adressen, men blev standset på Gugvej klokken 01.30, hvor politiet fandt 103 gram kokain i bilen.

Kokain gemt i bilen

Derefter blev bopælen i Aalborg, hvor Frank Voldby opholdte sig, ransaget.

Der blev fundet yderligere cirka 300 gram kokain i Frank Voldbys bil samt pistolen og magasinet med patroner i boligens kælderrum og en del dopingmidler i lejligheden.

Frank Voldby erkendte i byretten at have haft de 300 gram narko, der blev fundet i hans bil, men nægtede at have givet de 103 gram kokain til Martin Møller Knudsen.

Tavshed i retten

Desuden ville Frank Voldby ikke udtale sig om pistolen.

Martin Møller Knudsen, der i sommeren 2011 forlod Bandidos i såkaldt ”good standing” for at flytte til en anden landsdel og tage en uddannelse, erkendte besiddelse af de 103 gram kokain.

Men ville ikke oplyse, hvor han havde fået det fra.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.