Toptræner kørte forkert hest

Flemming Jensen idømt bøde på 5000 kr. efter løb i Sverige

Flemming Jensen betegner forbytningen som særdeles beklagelig og uheldig. Arkivfoto: Michael Koch <i>Pressefotograf Michael Koch</i>

Flemming Jensen betegner forbytningen som særdeles beklagelig og uheldig. Arkivfoto: Michael Koch Pressefotograf Michael Koch

AALBORG:Danmarks førende travtræner, nordjyden Flemming Jensen, er idømt en bøde på 5000 kr. for at have startet en forkert hest på Åby-banen i Sverige.

Han troede, at han kørte den 3-årige hoppe No Limit Angel, men efter en sjetteplads i løbet blev hesten tilfældigvis udtaget til en dopingprøve, hvor man opdagede, at der i stedet var tale om den et år ældre Simoni’s Spice.

- Det er særdeles beklageligt og uheldigt, men omvendt er det godt, at det allerede nu blev opdaget, så jeg ikke fik startet de to heste mere med forkert identitet, fortæller Flemming Jensen til travservice.dk.

Forbytning ved ankomst

- Jeg er ikke i tvivl om, at forbytningen skete, da vi for et par måneder siden fik de to heste, No Limit Angel og Simoni’s Spice i træning samme dag fra Tomas Malmqvist.

- Hestene kom med grimer med deres navne på, og det er begge to brune hopper. Den ene var en stor flot hoppe, mens den anden var en lille, og da No Limit Angel er efter Going Kronos, så var vi aldrig i tvivl om, at det måtte være den store af dem.

Danske Spil oplyser, at indskud på No Limit Angel vil blive betalt tilbage.

Flemming Jensen oplevede ved torsdagens stævne på Åby-banen også den tort at få Rasmine Vang bortvist fra start, men alt gik dog ikke skævt, idet træneren kørte Roxy Hill til sejr.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.