Træpillefyrfabrik bygger lagerhal

Den nye hal skal give mere plads til produktion af træpillefyr hos NBE Production

Den nye hal på 3000 kvadratmeter placeres på det grønne område, som kan ses fra Østkystvejen. 

Foto: Hans Ravn. <i>Hans Ravn NORDJYSKE Medier</i>

Den nye hal på 3000 kvadratmeter placeres på det grønne område, som kan ses fra Østkystvejen. Foto: Hans Ravn. Hans Ravn NORDJYSKE Medier

SÆBY:NBE Production i Sæby er i løbet af sommeren klar til at omlægge indretningen af deres produktion. Det oplyser Jesper Krøger Lemme, direktør i NBE Production.

Virksomheden, der er én af verdens største producenter af træpillefyr, flyttede for et års tid siden fra Østervrå til de lokaler på Kjeldgårdsvej i Sæby, hvor Brynjes skofabrik tidligere var indrettet, og allerede nu udvides der med en 3000 kvadratmeter stor lagerhal, der vil medføre mere plads til fremstillingen af træpillefyr. Lagerhallen opføres i tilknytning til produktionslokalerne.

Direktør Jesper Krøger Lemme, siger, at efter indflytningen i Brynjes tidligere fabrikslokaler sidste år har produktionen af træpillefyr delt areal med et lagerområde, der har krævet mere og mere plads, og for at sikre stadig bedre muligheder for det daglige produktionsarbejde, der omfatter forskellige arbejdsstationer, flyttes lageret fra produktionsområdet til den nye hal. Produktionsområdet er på tilsammen 4600 kvadratmeter.

Fremtidssikret

- Vi regner med, at den nye lagerhal er klar til indflytning til sommer, siger direktør Jesper Krøger Lemme, der ikke lægger skjul på, at NBE Production AS med halbyggeriet forventer at have fremtidssikret virksomhedens behov for lagerkapacitet de næstfølgende år i takt med, at efterspørgslen på virksomhedens nyudviklede træpillefyr er stadig stigende.

NBE Production satser udover på produktion af Europas mest solgte træpillefyr på mange former for alternativ energi med blandt andet solvarme og solcelleanlæg. Siden virksomheden flyttede fra Østervrå til Sæby er der ansat yderligere seks medarbejdere således, at der i dag er 23 ansatte.

Det er murerfirmaet Peter Juul Aps i Brønderslev, der bygger den nye lagerhal.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.