Tricktyve i Suldrup-brugs

Søndag eftermiddag var tyvene på spil

Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

SULDRUP:To mandlige tricktyve var søndag eftermiddag på visit i brugsen i Suldrup.

Her lykkedes det dem at forvirre personalet så meget, at de gik derfra uden at betale for deres Odds-kuponer. Eller det vil sige, at de ”købte” for 7000 kroner, men langede kun 3000 kroner over disken:

- De skabte total forvirring derinde, har medarbejderne fortalt os. Og dermed opdagede de ikke, at mændene faktisk stjal kuponer for i alt 4000 kroner, forklarer leder af den himmerlandske efterforskning i Nordjyllands Politi, Preben Møller.

Tricktyveriet skete mere præcist klokken 15.54. Herefter forlod de to mænd forretningen, der ligger på Stensgade 6, i et hastigt tempo i en sølvgrå Citroën, hvis registreringsnummer er ukendt.

Der er, ifølge Nordjyllands Politi, intet signalement af mændene, men man bør som forretningsdrivende være mere end almindeligt opmærksom, hvis kunder i den kommende tid kommer ind og skaber en såkaldt forvirrende stemning. Især lige omkring betalingsøjeblikket:

- Ja. For der har været andre tilfælde, ser det umiddelbart ud til - flere steder i Vendsyssel, men også i Hjørring og Nørresundby har været ramt, fortæller Preben Møller videre og tilføjer:

- Vi ved dog ikke, om der er tale om de samme gerningsmænd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden