Truede bilist på livet

26-årig rocker må i fængsel for at true bilist og betjent på livet

Arkivfoto

Arkivfoto

AALBORG:En 26-årig mand med tilknytning til rockergruppen Bandidos ryger nu fire måneder yderligere i fængsel efter en dom for trusler mod en bilist og senere en betjent fra Nordjyllands Politi.

Den 26-årige rocker fik sin dom ved byretten i Aalborg.

Han begik 7. december 2012 vold mod en bilist ved et busstoppested på Humlebakken. Flere biler var nærmest blevet smidt ved busstoppestedet, og øjenvidner fortalte dengang, at flere mænd stod og skubbede og spyttede på hinanden.

Slog med ratlås

Ifølge anklageskriftet havde den 26-årige slået en bilist i ansigtet, ligesom han havde slået ud efter vedkommende med en ratlås - dog uden at ramme. Han havde også hamret sin knytnæve ind i døren på bilistens bil, så der var kommet en stor bule i døren, ligesom han truede bilisten ved at sige ”Fuck dig og din familie - jeg skal nok finde jer og udrydde jer”.

På anklageskriftet var der kommet yderligere et forhold til.

- Den 26-årige kom i forbindelse med en anmeldt mulig skudepisode i Aalborg Øst ud fra en lejlighed ved gerningsstedet og havde der truet en betjent ved at kalde vedkommende ”Fucking perker - vent til du får uniformen af. Jeg ved, hvem du er”, oplyser anklager Mette Bonvin.

Flere års fængsel

Rockeren blev i øvrigt også frakendt retten til at køre bil, fordi han på et tidspunkt var blevet taget af politiet i hashpåvirket tilstand.

Den 26-årige mand sidder netop nu og afsoner en dom for besiddelse af og handel med større mængder kokain. Den dom lød på to år og tre måneders fængsel.

Og selv om han blev frikendt for småtterier i anklageskriftet såsom spytteriet, må han altså efter sin nye dom afsone yderligere fire måneders fængsel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden