Tyve stjal værktøj men efterlod komfur

Selvom tyve i tre tilfælde af indbrud er sluppet afsted med genstande af høj værdi, tyder noget på, at de alligevel ikke fik alt, hvad de kom efter

Arkivfoto

Arkivfoto

VENDSYSSEL:Mandag modtog politiet i Hjørring tre anmeldelser om indbrud i henholdsvis Sæby, Frederikshavn og Asaa.

Og selvom tyvene slap afsted med flere genstande af høj værdi, tyder noget på, at de pågældende tyve i et enkelt tilfælde ikke fik alt, hvad de kom efter, med sig.

På Frederikshavnsvej i Sæby blev der mellem 28. juli og i går klokken 16.00 stjålet elværktøj fra en villa under renovering. I samme omgang blev komfuret afmonteret, men længere kom det altså ikke, selvom kælderdøren var brudt op.

Længere nordpå blev der i går også anmeldt et indbrud i en lejlighed på Koktvedvej i Frederikshavn. Indbruddet er begået mellem 18. juli og 1. august. Et 55-tommer TV og en tablet blev stjålet, efter døren var brudt op.

De to boliger ligger tæt ved kysten. Det samme gør det fritidshus i Asaa, der blev begået indbrud i i går. På Gerå Engvej blev der over middag stjålet to PH-lamper. Tyven knuste ruden i terrassedøren for at komme ind.

Politikommissær Peter Skovbak oplyser, at politiet endnu ikke har mistanke om, hvem der står bag indbruddene, og om de hænger sammen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.