Udvist målmand: Slet ikke til rødt

Thisted-målmand misser nu mulighed for at slutte TFC-tid på hjemmebane

Sebastian Engelberth Hansen
Kevin Mendoza har spillet sin sidste kamp for Thisted FC i denne omgang, for med sit røde kort med Fremad Amager har han karantæne i sidste runde. I næste sæson er han AC Horsens-spiller. Arkivfoto: Diana Holm
Thisted FC 17. maj 2018 06:08

FODBOLD: Kevin Mendoza spillede onsdag aften sin foreløbig sidste kamp for Thisted FC, da thyboerne spilede 0-0. Målmanden har ageret førstemålmand for thyboerne i tre sæsoner, men må nu se sin sidste aktion i TFC-trøjen blive et rødt kort.

Thyboernes sidste skanse fik onsdag aften marchordre med 17 minutter igen af udekampen mod Fremad Amager. Målmanden modtog her sit andet gule kort i kampen. Med det røde kort har han karantæne i sidste spillerunde af NordicBet Ligaen. Herefter smutter han til AC Horsens, så muligheden for en afskedskamp på hjemmebane er nu forduftet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt. Jeg ville gerne have sluttet af med en kamp i Thisted, men sådan bliver det bare ikke, desværre, siger Kevin Mendoza.

Kort efter pausen onsdag stødte målmandstalentet sammen med en modspiller, som trak forbi TFC-midterforsvarer Matej Podtavek og herefter løb sammen med Kevin Mendoza uden for feltet. Gult kort.

Med 17 minutter igen ragede Kevin Mendoza så endnu en ostemad til sig, da han løb ud af feltet. En Fremad Amager-angriber kom først på bolden, og han skød bolden op på Mendozas brystkasse og herefter arm. Det takserede dommer Jonas Hansen til endnu et gult kort.

- Det burde slet ikke have været til rødt, siger Kevin Mendoza.

Det røde kort var målmandens første i seniorkarrieren. Faktisk skal man 10 år tilbage for at finde målmandens sidste røde kort. Når nu det skulle falde, glæder han sig over, det ikke kostede point mod Fremad Amager.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...