Ulv set ved Frederikshavn

Mette Bjerg Nielsen tog billeder og en stump video af dyret, der løb ved stranden nær hendes forældres hus

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Pludselig kom den slentrende med halen hængende ned mellem benene. Jeg stod på terrassen til mine forældre hus kun 20-30 meter fra ulven, der stirrede op på mig,

Sådan siger Mette Bjerg Nielsen om sin oplevelse lørdag eftermiddag, hvor hun fik det nye dyr i dansk natur helt tæt ind på livet.

Mette Bjerg Nielsen var på besøg hos sine forældre, der bor i Bangsbostrand lige i udkanten af Frederikshavn med udsigt ned til vandet.

- Jeg havde to minutter forinden gået en tur med mine forældres schäferhund, Og der blev jeg faktisk lidt bange, for tænk, hvis jeg nu var stødt ind i den ulv dernede, lyder det fra Mette Bjerg Nielsen.

Hun fik fat i sin far, og efter at de sammen havde kigget på de billeder og den stump video, hun havde taget, var de sikre på, at der var tale om en ulv. De blev derfor enige om at kontakte politiet. Her tog en hundekyndig betjent mod billederne, og han var ifølge Mette Bjerg Nielsen overbevist om, at der var tale om en ulv.

Ikke en hund

Samme besked giver vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi, der har haft en jagtkyndig kollega til at se på billederne.

- En person kontaktede mig og fortalte, at der var forsvundet en alaskan malmut-hund fra en campingplads i Sæby, men de billeder jeg har set af den hund har bare gjort mig endnu mere overbevist om, at det dyr, jeg har set, er en ulv. Den type hund ligner slet ikke det dyr, jeg så. Det var en ulv, lyder det med overbevisning i stemmen fra Mette Bjerg Nielsen.

Det er så vidt vides første gang, der er set en ulv så langt øst på i Danmark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.