Ung klub i byens alderdomshjem

Cykelklub klar til sæsonstart

Rytterne fra DMCC venter på, at det bliver forår, så de for alvor kan komme ud på landevejen.Privatfoto <i>Privat</i>

Rytterne fra DMCC venter på, at det bliver forår, så de for alvor kan komme ud på landevejen.Privatfoto Privat

DRONNINGLUND:Det er ikke nemt at få øje på forårstegn i øjeblikket, men et lille vink om, at foråret nærmer sig, er det dog, at Dronninglund Motions Cykel Club (DMCC) er begyndt at pudse cyklerne og gøre klar til sæsonstart.

Det skete, da klubben afholdt ryttermøde for nye og gamle medlemmer i klubbens nye klublokaler i det gamle alderdomshjem Sofielund. Her har Brønderslev Kommune stillet et par kælderlokaler til rådighed for klubben.

- På mødet blev årets kaptajner præsenteret, og der blev givet en kort gennemgang af de forskellige hold, oplyser Jens Pedersen fra klubben.

- DMCC træner hver tirsdag, torsdag og søndag. Klubben har altid lagt vægt på det sociale som en vigtig ting, og med de nye lokaler vil det helt sikkert blive forstærket. Vi har ikke haft nogen bekymring med adressen på byens gamle alderdomshjem. Der vil sikkert komme et par billige kommentarer fra naboklubberne, for DMCC har været den suverænt hurtigste klub nord for fjorden de sidste fire-fem år til de nordjyske mesterskaber i holdløb, slutter Jens Pedersen.

Man kan i øvrigt læse flere informationer på klubbens hjemmeside, der er: www.dmcc.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.