Ung S-formand træder tilbage

24-årige André Ellegaard Jensen vil hellige sig sit speciale

24-årige André Ellegaard Jensen er ved at skrive speciale og genopstiller derfor ikke som S-formand i Rebild Kommune. Arkivfoto: Michael Koch
Lokalpolitik 8. marts 2014 08:27

REBILD: Den unge formand for Socialdemokraterne i Rebild Kommune, André Ellegaard Jensen, Nørager, træder tilbage fra sin post på repræsentantskabsmødet mandag 24. marts.

- Det skyldes først og fremmest, at jeg for øjeblikket er i gang med at skrive mit speciale i IT-ledelse på Aalborg Universitet, som jeg gerne vil hellige så meget tid som muligt til, skriver André Ellegaard Jensen i en pressemeddelelse.

Den 24-årige socialdemokrat blev valgt til formand for sine partifæller i kommunen i marts 2010. Han forsikrer, at han også efter sin afgang fra formandsposten vil blande sig og deltage i medlemsdebatter og formøder, ligesom han heller ikke vil afskrive muligheden for at stille op til byråd, region eller folketing på et tidspunkt.

Repræsentantskabsmødet finder sted mandag 24. marts kl. 19 i Terndrup Medborgerhus. Ud over formandsvalg er der valg til to bestyrelsesposter. Desuden vil medlemmer af byrådet og regionsrådet samt kredsens folketingsmedlem Flemming Møller Mortensen være til stede på mødet for at give deres status på det politiske liv på de forskellige niveauer.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...