Usikkert grundlag

Asaa-borgere mener ikke sagen er belyst tilstrækkeligt

1300 borgere har krævet Tonnishave bevaret. Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

1300 borgere har krævet Tonnishave bevaret. Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

ASAA:Asaa-borgere klager nu til byrådet over den måde, hvorpå sagen omkring Tonnishave er tacklet i udvalg.

Ældre Sagen i Dronninglund, Asaa Borgerforening samt Pårørendegruppen har holdt møder med ældreomsorgsudvalget og kommunalforvaltningen.

- Vi noterer os, at forvaltningen og fagudvalget ikke agtede at inddrage borgerne. Dette gav protester. Der blev så afholdt borgermøde i Asaa, fortæller Thomas Nymann fra Asaa Borgerforening og Peter Koch fra Pårørendegruppen.

- Efter møderne, må vi konstatere at kommunen ikke har lyttet til de konstruktive løsningsforslag, som vi har udarbejdet i relation til fortsat plejehjemsdrift i Asaa. Forvaltningen har kun været i stand til at se problemer og ingen løsninger.

- Trods byrådets instruks herom, har forvaltningen ikke villet finde andre besparelsesforslag end at lukke Tonnishave. Selv om der er flere oplagte muligheder for at finde besparelser indenfor og udenfor ældreområdet.

- Da vores tillid til udvalgsformanden og forvaltningsdirektøren på området er brudt, er det vigtigt, at sagen forvaltningsmæssigt løftes op på et højere ledelsesniveau og at sagen behandles af nye friske øjne i kommunens regi, som kan se seriøst, grundigt og løsningsorienteret på tingene. Det vil sige sagen bør løftes til den øverste kommunaldirektørs bord og med borgmesteren som politisk tovholder. Det er tilsyneladende den eneste mulighed for at finde en fornuftig løsning, siger de.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.