VEB præsenterer nyt trænerteam

Vendsyssel Elite Badminton har nu sit trænerteam på plads

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VENDSYSSEL:Vendsyssel Elite Badminton har gået trænerteamet på plads. Martin Kragh bliver spillende ligatræner, og han assisteres af Jan Ole Steffensen, Allan Nielsen og Jan R. Jensen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

De to sidstnævnte har også i denne sæson været en del af trænerteamet, men de vil i den kommende sæson blive mere involveret uden for stregerne, når ligaholdet spiller.

Det bliver dog Martin Kragh og Jan Ole Steffensen, som får det overordnede ansvar for VEB’s ligahold. Førstnævnte har chefkasketten på, men da han er spillende træner, hviler der ikke mindst i kampene et stort ansvar på Jan Ole Steffensens skuldre.

Trænede Jan Ø.

- Jan Ole tænker badminton 24 timer i døgnet. Han er lige den type, vi har brug for. Han kender næsten alle, der spiller badminton fra Skagen til Hobro. Jeg ved godt, han fylder meget og stiller krav, men det vi også klar til, udtaler VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Jan Ole Steffensen har de seneste sæsoner været træner i Hobro, men har ellers virket i rigtigt mange klubber i hele Nordjylland. I Svenstrup trænede han blandt andre Jan Ø. Jørgensen i syv år.

- Det er spændende for mig at få denne chance i en sen alder. Jeg går ydmygt til opgaven og håber, at jeg kan gøre en forskel. Det vil især glæde mig, hvis vi kan få endnu flere nordjyske spillere på ligaholdet. Det kan sagtens være talenter fra det næstbedste lag, der har viljen og brænder 100 procent for det, mener Jan Ole Steffensen.

Savner en indpisker

Den kommende VEB-træner har alle forudsætninger for at blive den indpisker, som VEB i en del kampe har savnet.

- Jeg kan godt lide Jan Ø. som type. Han udstråler, at han vil vinde, men der er stadig plads til smil, når han spiller. Sådan skal det også. Spillerne på dette niveau skal virkelig vise, at de kan lide at være inde i manegen, fastslår Jan Ole Steffensen.

Peter R. Jensen, der i dag både er sportschef og træner for VEB, flytter til New Zealand, hvor han skal være træner fra 1. maj.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.