Sport

Vendsyssel FF henter offensive profiler

Kemy Agustien med en fortid i Premier League og serbiske Zoran Vujovic på kontrakt i klubben

Sportschef Jacob Krüger glæder sig over tilgangen af to nye, offensive profiler. Foto:

Sportschef Jacob Krüger glæder sig over tilgangen af to nye, offensive profiler. Foto:

HJØRRING:Vendsyssel FF styrker nu sin offensiv markant.

Den nordjyske klub, der indtager tredjepladsen i 1. division, har lavet halvårlige aftaler med option på forlængelse med Kemy Agustien og Zoran Vujovic. Agustien (29) er en offensivt indstillet midtbanespiller og har blandt andet spillet 31 kampe i Premier League for Swansea, mens serbiske Zoran Vujovic (29) er angriber og et produkt af FK Partizans talentarbejde.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Sportschef Jacob Krüger klapper i hænderne over de to aftaler. Han håber, at de to spillere, der begge har været udfordret af skader i forrige sæson, med tiden kan ramme et kontinuerligt, højt niveau.

- Kemy er hentet ind for at supplere vores offensiv. Han er en teknisk dygtig og meget alsidig spiller. Og så taler hans fortid og liste med tidligere klubber for sig selv. Han har 31 kampe i Premier League og flere end 100 kampe i Æresdivisionen. Det borger for en vis kvalitet. Han er ikke i topform endnu, men han har ligesom Zojan gennemgået lægetjek, hvor alt så ud, som det skulle. Vi håber, at han kan banke rusten af sig og det næste halvår lægge kimen til et længere, succesfuldt ophold hos os

- Zojan er en bevægelig og ret komplet angriber, der også kommer med nogen erfaring. Han har været igennem Partizans ungdomsafdeling. Man kan se, at han er godt skolet. Han har været farlig under træningen og overbevist os om, at han kan gå ind at presse vores øvrige angribere maksimalt, siger sportschefen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst