Vendsyssel FF

Vendsyssel henter ny angriber

Amerikaner har overbevist superligaklubben under prøvetræning

Seyi Adekoya i aktion for Vendsyssel FF i en testkamp mod Silkeborg. Arkivfoto: Andreas Falck

Seyi Adekoya i aktion for Vendsyssel FF i en testkamp mod Silkeborg. Arkivfoto: Andreas Falck

FODBOLD:Superligaklubben Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den amerikanske offensivspiller Seyi Adekoya. Den 22-årige spiller har vist sig positivt frem i Vendsyssel FF de seneste uger, og han scorede et mål i tirsdagens 4-1-sejr over AC Horsens.

- Seyi er meget atletisk og eksplosiv i sit spil. Han har vist gode prøver på sine evner i kontrafasen og med sine dybdeløb og har skabt farlige situationer i de kampe, han har spillet for os. Samtidig har han nogle åbenlyse kompetencer i udfordringer én mod én, siger cheftræner Jens Berthel Askou i en pressemeddelelse.

Seyi Adekoya har senest spillet for Seattle Sounders i USA, hvor han fik to optrædener i Major League Soccer. I foråret bød han sig blandt andet til i en prøvetræning i Hobro - uden held. Han scorede ellers et fint mål i en reserveholdskamp mod AGF. Nu har han fået en treårig kontrakt hos Vendsyssel FF.

- Jeg føler, at Vendsyssel er det rigtige sted for mig at være. Jeg skal arbejde hårdt for at bevise mig, og jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig under det dygtige trænerteam, fortæller Seyi Adekoya i pressemeddelelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.