Vendsyssel sejrer i protestsag

Badmintonklubben får alligevel lov at benytte Lena Frier Kristiansen

Lena Frier Kristiansen styrker Vendsyssel Elite Badminton til slutspillet. Foto: Martin Damgård <i>Pressefotograf Martin Damgård</i>

Lena Frier Kristiansen styrker Vendsyssel Elite Badminton til slutspillet. Foto: Martin Damgård Pressefotograf Martin Damgård

FREDERIKSHAVN:En skrivebordssejr øger forhåbningerne for Vendsyssel Elite Badminton (VEB), når medaljeslutspillet går i gang efter nytår.

Danmarks Badminton Forbund besluttede i november, at Lena Frier Kristiansen ikke måtte deltage i slutspillet, fordi hun ikke opfyldte reglen om at have spillet en ligakamp inden 7. oktober.

Men VEB protesterede med henvisning til, at doublespilleren efter en fødsel 12. august ikke var fysisk klar til at spille inden 7. oktober, og appeludvalget har givet klubben medhold, således at Lena Frier får dispensation til at være med i slutspillet.

- Hun har en nøgleposition på vores hold, så vi står nu bedre rustet, siger VEB’s sportschef Peter R. Jensen.

VEB sætter i aften punktum for grundspillet hjemme mod det ubesejrede tophold Skovshoved, der kommer med profiler som Jan Ø. Jørgensen og den nybagte finalevinder i Super Series, Carsten Mogensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.