Vendsyssel vandt de nye træneres duel

Thisted FC kunne ikke holde på i anden halvleg, hvor Vendsyssel FF kørte sejren hjem

Sebastian Engelberth Hansen
Vendsyssel FF sparkede sig lørdag tilbage i oprykningsduellen, da de snuppede tre point med sejr på 3-1 mod Thisted FC. Foto: Bo Lehm
Fodbold 12. maj 2018 17:33 - Opdateret 14. maj 2018 12:23

FODBOLD: Vendsyssel FF ligger nu a point med Viborg på tredjepladsen i NordicBet Ligaen. Det sker, efter vendelboerne vandt lørdagens opgør i Thisted med 3-1.

Dermed slap vendelboerne bedst ud af ugen, som for begge klubbers har budt på et trænerskift.

De knap 500 tilskuere på Sparekassen Thy Arena så ellers hjemmeholdet fra TFC komme foran 1-0.

Jeff Mensah bragede bolden i nettet til 1-0 efter 17 minutters fodbold. Den kommende Viborg FF-spiller fik fat på et returindlæg efter hjørnespark. Fra kanten af feltet halvflugtede han kuglen i kassen.

Flugtermålet pressede Vendsyssels oprykningskandidater frem. Med to firekæder foran eget felt forsvarede TFC sig og lurede på kontrachancer.

Sådan en fik Sonny Jakobsen efter 25 minutters spil, da han på en lang bold strøg mod mål, men vendelboerne kom tilbage i sidste øjeblik for at blokere bolden til hjørne.

I takt med Vendsyssel overtog bolden mere og mere i 1. divisionsopgøret, trak det mere og mere op til en Vendsyssel-chance, og den kom så med fem minutter igen af første halvleg.

Vendelboerne smækkede et indlæg i feltet, og på et nedfald i feltet trykkede Lucas Jensen af. Med et fladt spark smækkede han bolden i nettet.

1-1 holdt halvlegen ud, og efter sidebyttet pressede Vendsyssel videre.

20 minutter inde i anden halvleg blev thyboerne nødt til at blokere et frit skud tæt under mål. Det gav hjørne, og her ramte vendelboerne både overliggeren og fik et forsøg reddet på stregen, inden TFC kunne puste ud.

Med godt og vel 10 minutter igen slog vendelboerne så mønt af anden halvlegs spillemæssige overtag.

Indskiftede Mikael Anderson på venstre kant tog et træk ind i banen, og fra hjørnet af feltet sparkede han fladt mod det modsatte sidenet.

Med fire minutter igen af den ordinære spilletid blev ondt så værre for TFC. Glenn Rask rettede et indlæg i eget net og cementerede dermed Vendsyssels sejr på 3-1.

Dermed har TFC ikke vundet i 12 forårskampe, mens vendelboerne holder liv i håbet om en playoffplads til Alka Superligaen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...