Mand anholdt efter biluheld - en bil endte på taget

To biler stødte sammen i et kryds i centrum af Aars

En bilist må afgive blodprøve efter et uheld i Aars onsdag aften. <i>Arkivfoto</i>

En bilist må afgive blodprøve efter et uheld i Aars onsdag aften. Arkivfoto

Det har tidligere fremgået, at den ene mand var 63 år, men han er retteligt 53 år. Det har også fremgået, at barnet var med i bilen hos den 30-årige. Barnet var med i bilen hos den 53-årige.

AARS:Nordjyllands Politi anholdt onsdag aften en 53-årig bilist efter et trafikuheld i centrum af Aars.

Kl. 20.58 modtog politiet melding om, at der var sket et sammenstød i krydset ved Gl. Tingvej og Vestre Boulevard. I første omgang gik meldingerne på, at tre biler var involveret, men det viste sig kun at være to, hvoraf den ene havnede på taget.

Den 53-årige mand, der også havde et barn med i bilen, som kommer fra Vesthimmerland Kommune, overholdt ikke sin ubetingede vigepligt. Han stødte derfor ind i en bil, som blev ført af en 30-årig mand - ligeledes fra Vesthimmerland Kommune.

Ved sammenstødet rullede den 30-åriges mands bil om på taget.

Både de to mænd og barnet slap uden alvorlige skader fra sammenstødet, oplyser vagtchef Torben Larsen fra Nordjyllands Politi.

Parterne var ude af bilerne, da politi og beredskab nåede frem. Den 53-årige mand blev imidlertid anholdt, da man mistænkte ham for spirituskørsel. Det blev efterfølgende bekræftet i forbindelse med en blodprøve.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.