Drøm om svømmehal er på ingen måde opgivet

Lanterne-bestyrelse håber nu på, at det bliver i 2022, en svømmehal i Løgstør kommer på kommunens budget

14 var mødt op til den årlige generalforsamling i Kultur og Idrætscenter Lanternen i Løgstør mandag aften. Foto: Mogens Lynge

14 var mødt op til den årlige generalforsamling i Kultur og Idrætscenter Lanternen i Løgstør mandag aften. Foto: Mogens Lynge

- En by, som ligger så tæt på Limfjorden, må have en svømmehal, så alle kan lære at svømme.

Sådan lød det med overbevisning fra Lanterne-formand Benny Hansen, da det mandag aften - noget forsinket - lykkedes at få afviklet årets generalforsamling i det lokale kultur- og idrtæscenter.

- Vi synes selv, byggegruppen og halinspektør Claus Jensen havde lavet et seriøst, flot og gennemarbejdet budget til vores nye svømmehal, og havde derfor også store forventninger til, at det gik gennem byrådet og blev optaget på budgettet for 2021.

- Desværre kom det ikke med i denne omgang, men vi sender det igen her i år, så vi forhåbentlig kan få projektet startet op i 2022.

- Efter vores beregninger vil en ny svømmehal i Løgstør ikke koste kommunen mere i driftsomkostninger, end der pt. betales til Landal, Rønbjerg, anførte Benny Hansen.

Formand Benny Hansen aflagde beretning for året, der er gået.  Foto: Mogens Lynge

Formand Benny Hansen aflagde beretning for året, der er gået. Foto: Mogens Lynge

Må svømmehallen vente, kan man i Lanternen til gengæld glæde sig over, at det nu er lykkedes at få anlagt fire nye flotte fodboldbaner ved Lanternen.

Banerne forventes taget i brug i efteråret 2021 eller i foråret 2022, alt efter hvor godt og slidstærkt græsset viser sig at være, og et nyt materialehus er også på vej - opført ved hjælp af frivillig arbejdskraft.

Endelig arbejder Lanternen også på - i samarbejde med Løgstør Tennisklub - at få etableret en udendørs padeltennisbane i området.

Padeltennisbanen forventes at stå klar til brug umiddelbart efter sommerferien, hvis alt flasker sig.

- Og vi håber, at det kan give et medlemsboost til tennisklubben og endnu mere aktivitet omkring Lanternen, nævnte Benny Hansen i sin beretning på Lanterne-generalforsamlingen.

Generelt karakteriserede formanden det forgangne år som et år, ”som vi aldrig glemmer og forhåbentlig aldrig genoplever i samme omfang”.

Ved en overfladisk økonomisk betragtning er Lanternen ellers kommet så nogenlunde helskindet gennem corona-pandemien.

Driftsregnskabet for 2020 viser et overskud på ca. 30.000 kr., men det skyldes udelukkende, at Lanternen har fået hjælpepakker til lønkompensation fra staten.

- Vi ville langt hellere have haft aktiviteter i Lanternen end hjælpepakker, lød kommentaren fra Benny Hansen.

Bestyrelsesmedlemmerne Allan Nielsen og Anita Johansen blev begge genvalgt på generalforsamlingen, og Lanterne-bestyrelsen består således fremdeles af Benny Hansen, Johanne Marie Jensen, Karina Christensen, Susanne Kollerup, Allan Nielsen og Anita Johansen - med Rene Danielsen og Lars Marquart som suppleanter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.