For meget fnidder: Byrådsmedlem melder sig ud af Dansk Folkeparti

Liselotte Lynge Jensen har meldt sig ud af det parti, hun altid selv har stemt på

Liselotte Lynge Jensen. <i>Foto: Claus Søndberg</i>

Liselotte Lynge Jensen. Foto: Claus Søndberg

VESTHIMMERLAND:Medlem af byrådet i Vesthimmerland Kommune, Liselotte Lynge Jensen, har i dag meldt sig ud af Dansk Folkeparti.

- Det har ikke været en nem beslutning. Jeg har altid været DF'er og medlem af partiet siden 2013, fortæller hun tirsdag aften.

Grunden til udmeldelsen er, at hun er træf af fnidder.

- Der er fnidder i hele partiet - også blandt vælgerne, som kun vil tale om fnidder. Så det er hele vejen rundt, forklarer Liselotte Lynge Jensen.

Hun pointerer, at hun har stor respekt for det arbejde, Morten Messerschmidt har sat i gang. Han er ikke årsag til hendes udmeldelse, understreger hun.

- Man kan ikke vende skuden hurtigt, men jeg må bare sige, at det for mig har fyldt meget. Det er noget, vi også har talt meget om herhjemme - hvad er godt, og hvad er skidt. Og hvis det bliver til mere fnidder end politik, er det ikke det værd, mener Liselotte Lynge Jensen.

Hun fortæller, at udmeldelsen blev modtaget med forståelse.

- Der er ingen hard feelings, understreger Liselotte Jensen, som ikke ved, hvad der for hendes vedkommende politisk set skal ske fremover.

- Nej, det ved jeg ikke lige nu. Jeg er DF'er i hjertet, og der er ikke andre partier, som passer til mig, konstaterer hun.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.