Grundlovsforhør venter: 26-årig meldte sig selv hos politiet

Tre personer er allerede varetægtsfængslet i en sag, hvor to unge natten til lørdag blev stukket med kniv i Skivum syd for Nibe. Søndag har endnu en person meldt sig selv

Arkivfoto

Arkivfoto

SKIVUM:Natten til lørdag blev to unge mænd stukket med kniv foran et hus på Mosbækvej i Skivum syd for Nibe. Lørdag blev tre personer varetægtsfængslet i sagen, og søndag har endnu en mand meldt sig til politiet.

- En 26-årig mand ringede selv til os, og fortalte, at han var én af dem, vi har eftersøgt, siger vagtchef Torben Larsen, Nordjyllands Politi.

Manden blev anholdt klokken lidt i 10 på sin bopæl i Nibe.

- Vi har haft efterforskere til at afhøre ham, og derefter må han overnatte i arresten, inden han skal i grundlovsforhør mandag, siger vagtchefen.

Ved knivstikkeriet i Skivum, fik en 26-årig mand et dybt knivstik i brystet, og han var en overgang i kritisk tilstand. En 25-årig mand blev stukket i armen. Han var ikke i alvorlig fare.

Kort efter knivstikkeriet blev en ung mand anholdt i Farstrup vest for Nibe, og i løbet af lørdagen meldte yderligere to mænd sig selv til politiet.

Alle tre anholdte blev lørdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling. Her besluttede dommeren, at de alle skal sidde fængslet frem til 7. april.

Grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.