Heldig Lotto-vinder scorede otte millioner: - Jeg kunne næsten ikke trække vejret

Lotto-vinder fra Vesthimmerlands Kommune var på arbejde, da han fandt ud af, at han havde vundet den store gevinst

VESTHIMMERLAND:Når man midt i sin arbejdsdag finder ud af, at man har vundet otte millioner kroner i Lotto, er der kun én ting at gøre: At køre hjem og dele den gode nyhed.

Sådan var det i hvert fald for en mand fra Vesthimmerlands Kommune, der i lørdags blev den ene vinder af førstepræmien i Lotto.

- Jeg fik hjertebanken og en underlig følelse i kroppen. Jeg kunne næsten ikke trække vejret, fortæller manden, der var på arbejde, da han søndag eftermiddag tjekkede tallene.

- Jeg kørte hjem til min kone og spurgte, hvad hun ville give for kuponen, fortæller Lotto-vinderen, der i første omgang forsøgte at holde masken og drive lidt gæk med hustruen - men den holdt ikke ret længe.

Da nyheden også var sunket ind hos konen, kørte manden tilbage på arbejde. Derefter begyndte overvejelserne om, hvad millionerne skal bruges til.

- Vi har talt om at få et nyt køkken i noget tid, og nu behøver vi ikke gå ud og spørge om et lån for at få lavet det. Derudover skal der laves nogle andre forbedringer på huset, siger den heldige nordjyde.

- Men det er nu ikke fordi, vi skal bruge en masse penge. Det er jo også dejligt at have nogle penge til pensionen. Vi har altid haft, hvad vi skal bruge, men der er da nogle ting, der bliver nemmere med så mange penge. Vi behøver ikke længere vende hver en krone, inden vi bruger den, fortsætter han.

Det bliver formentlig også lidt nemmere for vinderens børn at få økonomien til at hænge sammen. For selv om vinderen endnu ikke har fortalt børnene om sin nye status som millionær, så er der også nogle penge på vej til dem.

- Jeg skal da give nogle penge til familien, men vi skal lige finde ud af, hvordan vi skal gribe det an. Det skal vi tale med Danske Spils millionærrådgiver om.

Vinderkuponen blev købt på en OK-tank i Farsø lørdag formiddag, og tallene faldt i lørdags sådan ud, at der var to vindere af den 16 millioner kroner store førstepræmie i Lotto. Den anden vinder kommer fra København.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.