HimmerRiget åbner Kr. himmelfartsdag

Gourmetrestaurant i Gatten er blevet renoveret fra top til tå og afventer nu spændt gæsternes reaktion på både rammer og kulinarisk indhold

Køkkenchef Daniel Ditman Pedersen og restaurantchef Mette Andersen har løbende fulgt renoveringen af HimmerLands restaurant og afventer nu spændt gæsternes reaktion. Privatfoto

Køkkenchef Daniel Ditman Pedersen og restaurantchef Mette Andersen har løbende fulgt renoveringen af HimmerLands restaurant og afventer nu spændt gæsternes reaktion. Privatfoto

Støvet er stadig ved at lægge sig over restaurant HimmerRiget, hvor de eneste gæster siden nedlukningen i december har været de håndværkere, som har renoveret restauranten i HimmerLand, det tidligere Himmerland Golf & Spa Resort, fra top til tå.

Mellem de hyppigt besøgende håndværkere og det fine renoveringsstøv har man jævnligt også kunnet finde køkkenchef i HimmerLand, Daniel Ditman Pedersen.

Han har fulgt hele processen på nærmeste hold og glæder sig nu over endelig at kunne åbne HimmerRiget. Nærmere bestemt Kristi himmelfartsdag.

- Der er næsten ikke den ting, som vi ikke har rykket rundt på eller renoveret, og det har vi gjort for at lave et oplevelsesunivers, hvor helhedsoplevelsen er i centrum.

- For at nå i mål med den mission har vi blandt andet fået helt nye gulve i varme toner, og så har vi fået moderne belysning, som bare skaber en utrolig hyggelig stemning. Nu glæder jeg mig bare til at se gæsternes reaktioner på det hele, siger Daniel Ditman Pedersen.

Restaurantchef Mette Andersen glæder sig over HimmerRigets nye look.  Privatfoto

Restaurantchef Mette Andersen glæder sig over HimmerRigets nye look. Privatfoto

Også restaurantchef Mette Andersen er begejstret.

- Jeg glæder mig til igen at se restauranten med glade gæster, vin i glassene, hvide duge på bordene og bare mærke stemningen, når lokalet er fyldt.

- Og så bliver det fantastisk at se vores tjenere og sommeliers folde sig ud i helt nye rammer, hvor de igen kan udvikle sig og sørge for, at vores gæster går herfra en oplevelse rigere, siger Mette Andersen.

Udover de nye rammer, er der også investeret i et helt nyt vinkort, som HimmerLands sommeliers har brugt nedlukningen på at få helt på plads til åbningen Kristi himmelfartsdag.

Mads Kongsgaard, der kommer fra en stilling som assisterende køkkenchef på Søllerød Kro, er ny ”kreativ ansvarlig for HimmerRiget”. Privatfoto

Mads Kongsgaard, der kommer fra en stilling som assisterende køkkenchef på Søllerød Kro, er ny ”kreativ ansvarlig for HimmerRiget”. Privatfoto

Med store ambitioner følger også et stort ansvar, hvilket må siges at passe som hoved i kokkehue for den erfarne souschef Mads Kongsgaard, som tiltrådte 1. april 2021 som ”kreativ ansvarlig for HimmerRiget”.

- Det skal være spændende at spise i HimmerRiget, sanserne skal stimuleres, overraskes og selvfølgelig forkæles af personalet. Og med vores nye rammer skaber vi et miljø, som komplementerer maden, servicen og kvaliteten af vores arbejde på bedst mulig vis, siger Mads Kongsgaard, der glæder sig til at afprøve restaurantens nye menu og se, hvordan den bliver modtaget af gæsterne.

Mads Kongsgaard kommer fra en stilling som assisterende køkkenchef på den hæderkronede Michelin-restaurant Søllerød Kro.

Ønsker man at tilsætte hverdagen eller ferieopholdet lidt ekstra kolorit kan man i HimmerRiget få den fulde smagsoplevelse med enten seks eller ni serveringer med dertil hørende vinmenu særligt udvalgt af HimmerLands sommeliers.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.