Løgstør Open Air er aflyst

For første gang i 15 år bliver der ikke musik under åben himmel i Løgstør

Der bliver ikke Løgstør Open Air i år. Arkivfoto: Lars Pauli

Der bliver ikke Løgstør Open Air i år. Arkivfoto: Lars Pauli

LØGSTØR:- Det er med stor beklagelse, at vi grundet Corona-krisen ser os nødsaget til at aflyse årets udgave af Løgstør Open Air.

Sådan lyder det nu fra gruppen bag musikarrangementet Løgstør Open Air, der har valgt at aflyse årets udgave af musikarrangementet i Løgstør, som skulle have været afholdt 16. maj i Christiansmindeskoven i Limfjordsbyen.

- Vi er indforståede med, at vores beslutning vil skabe ærgrelse blandt forventningsfulde og glade gæster, men håber også på forståelse for, at vi ikke kan afholde et arrangement, hvor nærhed og kontakt er en del af hele sjælen, siger Jimmy Støttrup, der er formand for Løgstør Open Air.

Han fortæller, at ledelsen i øjeblikket er i dialog med en lang række samarbejdspartnere og leverandører - herunder musikbookere - i et forsøg på at få afværget store økonomiske konsekvenser.

- Lige nu er det godt nok ikke alle, der viser lige store forståelse for situationen. Et eller andet sted kommer det desværre nok til at koste os at aflyse, men det er fuldstændig umuligt at spå om beløbet, siger Jimmy Støttrup.

Han er ked af, at Løgstør med aflysningen bryder en 15-årig lang tradition, som har samlet folk i og omkring byen til en dag med fællesskab, samvær, godt humør tilsat en masse musik.

Jimmy Støttrup fortæller, at billetter automatisk vil blive refunderet, hvilket forventeligt vil ske i løbet af 14 hverdage.

- Refundering vil have en mindre omkostning i form af et gebyr til billetudbyderen. Løgstør Open Air håber på forståelse for det, siger Jimmy Støttrup, der regner med, at musikarrangementet kommer stærkt igen i 2021.

- Jeg håber på, vi er klar, men det er da klart, at man godt kan frygte lidt for det økonomiske. Hvordan går det mon f.eks. de sponsorer, vi har, og som plejer at spytte i bøssen. Vi må se, når vi er på den anden side af krisen, men vi satser stærkt på at være tilbage næste år, siger Jimmy Støttrup.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.