Messecenter glæder sig til hobbymesse

Efter lang tids corona-nedlukning markerer Kreativ Hobby Weekend en ny start for Messecenter Vesthimmerland

Kreativ Hobby Weekend-messen får i alt et samlet udstillingsareal på over 4000 kvadratmeter. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Kreativ Hobby Weekend-messen får i alt et samlet udstillingsareal på over 4000 kvadratmeter. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Glæden var stor i Messecenter Vesthimmerland i Aars, da de sidste corona-restriktioner blev ophævet i fredags.

De normaliserede tilstande betyder nemlig bl. a., at Messecenter Vesthimmerland i weekenden 25.-26. september kan afvikle, hvad messecenteret selv betegner som ”Nordjyllands største kreative messe”, Kreativ Hobby Weekend.

Årets udgave af Kreativ Hobby Weekend bliver nr. fire i rækken, og begge udstillingshaller i Aars bliver til lejligheden fyldt til bristepunktet med flere end 100 forskellige stande og udstillere.

På messen 25.-26. september bliver der også mulighed for, at gæsterne selv kan udfolde deres kreativitet. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

På messen 25.-26. september bliver der også mulighed for, at gæsterne selv kan udfolde deres kreativitet. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Kreativ Hobby Weekend byder på alt indenfor hobbyområdet – fra de feminine hobbyer med perler og garn til de maskuline i beton og træ. Og som noget nyt, vil der i år også være en del for smagsløgene – der kan stiftes bekendtskab med tørret pesto, krydderier, dip, sennep, olie, chokolade, honning, mjød, spegepølser og meget mere.

Messen byder vi også på salg af færdige varer som f.eks. fuglehuse, smykker, kort og glaskunst.

På en særlig stand vil der være mulighed for at møde Annie fra youtube kanalen ”Forever knitting”.

Hun vil om søndagen fortælle om sin store passion for strik og lækkert garn.

Generelt er kreativt hobbyarbejde altid et hit, men interessen er bestemt ikke blevet mindre under corona-nedlukningen, hvor vi alle sammen har tilbragt en masse timer indenfor hjemmets fire vægge.

- Vi introducerede i 2016 messen som et forsøg, og arrangementet har igennem alle årene vist sig at være en stor succes – både for publikum og for udstillere.

- Vores publikum er typisk meget begejstrede for de mange forskelligartede og kreative stande, der giver inspiration til nye gør-det-selv-projekter, og i år vil flere af vores udstillere indrette deres stande med arbejdende værksteder, hvor de besøgende kan få indblik i det kreative håndværk, ligesom der er workshops, som publikum kan deltage i, fortæller vicedirektør for messer og udstillinger i Messecenter Vesthimmerland, Marianne Poulsen.

Igen i år skruer messecenteret ekstra op for markedsføringen med reklamespots på både radio og tv, og forventningen er, at mindst 5.000 gæster vil besøge messecenteret i Aars, fordelt over 25. og 26. september.

- Vi er rigtig glade og stolte over, at det igen er lykkedes at fylde begge vores to store udstillingshaller med tilhørende foyer, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen efter covid 19.

- Det samlede udstillingsareal på messen bliver på over 4.000 kvadratmeter, bebuder Marianne Poulsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.