Nu kommer padel tennis inden længe til Løgstør

Padel-bane ved Lanternen ventes at ligge spilleklar til august

Fonden for Jutlander Bank er klar med kr. 100.000 til padel tennis i Løgstør. Her ses Torben Frederiksen fra byggegruppen, direktør René Christensen, Jutlander Bank og formanden for Løgstør Tennisklub, Per Ravn. Privatfoto

Fonden for Jutlander Bank er klar med kr. 100.000 til padel tennis i Løgstør. Her ses Torben Frederiksen fra byggegruppen, direktør René Christensen, Jutlander Bank og formanden for Løgstør Tennisklub, Per Ravn. Privatfoto

- Byggetilladelsen er modtaget, banen er bestilt, og vi kan derfor stolt fortælle, at padel tennis bliver en realitet ved Kultur- og Idrætscenter Lanternen.

Sådan lyder det med begejstring i stemmen fra Torben Frederiksen fra Lanternens Byggegruppe.

sammen med Per Ravn fra Løgstør Tennisklub og Claus Jensen fra Kultur- og Idrætscenter Lanternen har han arbejdet intenst for at få etableret en padeltennis-bane i Løgstør.

Per Ravn fortæller:

- For flere år siden prøvede jeg at spille padel tennis på en ferie, og drømte derefter om at få spillet til Løgstør. Det er nu blevet til virkelighed.

- Et godt samarbejde mellem Løgstør Tennisklub og Kultur- og Idrætscenter Lanternen er nu mundet ud i, at vi kan få anlagt en bane i nærhed af vores nuværende faciliteter, hvilket vi i Løgstør Tennisklub glæder os over. Vi håber, at denne nye succesfulde form for tennis kan genere en masse nye tennisspillere.

- Torben Frederiksen supplerer:

- Vi tror og håber på, at padel tennis også bliver en succes i Løgstør. Det er i hvert fald det, som vi lytter os til, at sporten er blevet andre steder i landet.

- Heldigvis tror andre også på vores idé, og derfor er vi nu klar til at gå i jorden og forventer at være spilleklar på vores nye bane i løbet af august.

En af dem, som også tror på idéen, er René Christensen, direktør i Jutlander Bank i Løgstør, der som repræsentant for Jutlander Fonden Himmerland, har valgt at støtte projektet med en stor sum penge.

- Vi er glade for at kunne bakke op om denne nye aktivitet, som vi ser som en gevinst for Løgstør Tennisklub, Kultur- og Idrætscenter Lanternen og ikke mindst for Løgstør og dens opland.

- Padel tennis vinder frem som en meget populær sport i hele verden, og selvfølgelig skal Løgstør også kunne tilbyde denne nye og tidssvarende aktivitet for sine nuværende og kommende borgere.

- Derfor har vi valgt at støtte projektet, forklarer René Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.