Indbrudsbølge

Svejseudstyr til over en kvart mio. stjålet fra firmabil

Fire varevogne i Vesthimmerland udsat for indbrud natten til tirsdag, hvor tyvene har haft fokus på værktøjsudstyr

Det dyre specielle svejseudstyr er stjålet fra en Peugot Boxer varevogn, parkeret på Ranumvej i Vilsted. Arkivfoto

Det dyre specielle svejseudstyr er stjålet fra en Peugot Boxer varevogn, parkeret på Ranumvej i Vilsted. Arkivfoto

VESTHIMMERLAND:Indbrudsbølgen i varevogne i blandt andet i flere egne af Nordjylland har nu ramt Vesthimmerland.

Natten til tirsdag er der nemlig begået indbrud i fire varebiler rundt i kommunen, hvor der er skaffet adgang ved at bryde låsene i bagdøren op.

Blandt andet er det gået ud over en varebil af mærket Peugeot Boxer fra firmaet Norkabel A/S i Aars, der stod parkeret på Ranumvej i Vilsted.

Her er der stjålet et specielt svejseudstyr til en værdi mellem 250.000 og 300.000 kr, og tyveriet er sket mellem mandag klokken 16.45 og tirsdag klokken 7.

Fra en varevogn af mærket Iveco parkeret på Vinkelvej j i Ranum er der mellem mandag aften klokken 21 og tirsdag klokken 7.15 stjålet dyrt elværktøj til en samlet værdi på omkring 40.000 kr.

Natten til tirsdag er det også gået ud over en en hvid Renault varevogn parkeret på Valmuevej i Løgstør, hvorfra der er stjålet 20 stykker forskelligt elværktøj, samt rykluftsudstyr til en samlet værdi på omkring 50.000 kr.

Den fjerde præcise adresse, hvor der også er begået indbrud i en varevogn i Vesthimmerland natten til tirsdag, havde vagthavende hos Nordjyllands Politi ikke klar tirsdag formiddag.

Politiet vil generelt gerne høre fra vidner på 114, der eventuelt har set nogle mistænkelige forhold omkring de aktuelle adresser, blandt andet tilstedeværelse af biler med udenlandske nummerplader, der har opført sig mistænksomt eller en ikke vanlig måde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.