Veterancenter klar til brug

Byrådsmedlem Kaj Kirk (DF) roste initiativ og klippede den røde snor foran 120 fremmødte i Vestervig

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VESTERVIG:Krigsveteranerne i Thisted Kommune har nu fået deres eget samlingssted i Aktivitetscenter Vestervig-Agger på Teglgårdsvej.

Den røde snor stod Kaj Kirk (DF), formand for Thisted Kommunes klima-, miljø- og teknikudvalg, for at klippe foran ca. 120 fremmødte. Blandt dem var veteraner og deres familier godt repræsenterede.

- Det er et rigtig godt initiativ, som jeg er sikker på, at mange veteraner vil få glæde af. Jeg har stor forståelse for, at der er behov for et center som dette, lød det fra udvalgsformanden, der samtidig henviste til, at han kendte til soldaters vilkår fra sine egne år i forsvaret.

Inden hans tale havde veteran Torben Jensen fra Thy Veteraner præsenteret folkene og tankerne bag centret.

Stedet har i alt kostet ca. 2,8 mio. kr. og består af 80 kvadratmeter store lokaler med hyggehjørne, tv-stue og et mindre køkken.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.