Hobro

Veterantræf tilbage i Hobro: Se de smukke øser

De ugentlige sommertræf for veteranbiler på havnen i Hobro startede torsdag

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Henrik Louis

HOBRO:Torsdag aften indledte Aalestrup Classic Bil & MC Club deres ugentlige sommertræf på havnen i Hobro ved ishuset "Den Blå Fisk".

Det er 10. år i træk, at foreningen arrangerer de her sommertræf, som forløber helt frem til september.

Det er ingen betingelse at være medlem af Aalestrup Classic Bil & MC Klub for at deltage i træffet på Hobro havn.

Aalestrup Classic Bil & Mc Klub tæller næsten 400 medlemmer, og de kommer selvsagt ikke alle fra Aalestrup. Klubben dækker det meste af Himmerland og har også medlemmer længere væk fra.

- Der kommer gæster langs vej fra. Jeg har snakket med nogle, der er kørt fra Hirtshals - og fra Herning-området. Det er skønt, at nogen gider køre så langt for at møde andre med samme interesse. Paw er også en god vært. Som det eneste træfsted, som jeg kender til, er Den Blå Fisk vært ved gratis kaffe og småkager til udstillerne hver torsdag. Det er en fin gestus, som jeg ved, mange sætter pris på, siger formanden for Aalestrup Classic Bil & MC Klub, Henrik Bygholm.

- Mange andre steder i landet starter der lignende træf langt tidligere i foråret, men vi synes godt, vi vil vente, til der er lidt lunere i vejret, så derfor er det altid midt i maj, vi starter i Hobro.

- Det skal gerne være en fornøjelse at mødes, og en is smager nu engang bedre, når der er godt vejr, end hvis man fryser, noterer Henrik Bygholm

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.