Vil samle faciliteter i Aars for en halv mia. kr.

Initiativgruppe foreslår, at Aars samler en lang række faciliteter i et nyt stort center i vestbyen

Udgangspunktet for tankerne var blandt andet, at svømmehallen midt i Aars trænger gevaldigt til en renovering. Foto: Grete Dahl <i>Pressefotograf Grete Dahl</i>

Udgangspunktet for tankerne var blandt andet, at svømmehallen midt i Aars trænger gevaldigt til en renovering. Foto: Grete Dahl Pressefotograf Grete Dahl

AARS:En ny byskole, en ny svømmehal, en ny kæmpe multihal, en ny tennishal og en ny integreret daginstitution.

Det hele samlet på 10 hektar arealer i den vestlige del af Aars sammen med fodboldbanerne.

Pris: Godt en halv mia. kr.

Fire idrætsklubber i Aars præsenterer på lørdag en stor masterplan, der over en årrække skal samle en lang, lang række faciliteter i Kimbrerbyen.

Ildsjæle fra Aars HK, Aars IK, tennisklubben og svømmeklubben har gennem lang tid arbejdet på et stort samlet idrætscenter, og tankerne har udviklet sig til - også - at omfatte en helt ny skole med plads til 1000 elever samt en, efter vesthimmerlandske forhold, kæmpe daginstitution med plads til 300 børn i alderen nul til seks år.

- Udgangspunktet for tankerne var egentlig, at svømmehallen midt i byen trænger gevaldigt til en renovering samt at fodboldklubben ville anlægge en ny kunststofbane. Herfra udviklede det hele sig til at omfatte et meget større projekt, som vi vil præsentere for blandt andre byrådspolitikerne på lørdag, fortæller Torben Nørgaard fra Aars HK, der er en af initiativtagerne.

Der er inviteret omkring 50 personer til mødet, som afholdes i Aars Tennisklubs lokaler, men Torben Nørgaard understreger, at alle er hjertelig velkomne til at møde op for at høre mere.

Borgmester Knud Kristensen (K) er begejstret for idéen.

- Det er da bare glædeligt, at der er behov for yderligere og bedre faciliteter, og det har faktisk været nødvendigt i mange år. Men mulighederne har bare ikke været der før nu, hvor kommunens økonomi i bedring.

- Det er i øjeblikket meget, meget billigt for kommunen at optage lån i Kommunekredit, siger Knud Kristensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden