Wozniacki misbrugt i slankereklame på Facebook

Den danske tennisstjerne skulle have ”tabt tre kilo mavefedt uden besvær”, men reklamen er fusk

Caroline Wozniacki har ikke tabt tre kilo mavefedt på en uge, som der ellers stod på reklamen. REUTERS/Mark Blinch <i>Scanpix Denmark</i>

Caroline Wozniacki har ikke tabt tre kilo mavefedt på en uge, som der ellers stod på reklamen. REUTERS/Mark Blinch Scanpix Denmark

DANMARK:Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er blevet misbrugt i en slankereklame, der har floreret på Facebook. Det skriver eb.dk.

På reklamen stod der: ’Hun har tabt tre kilo mavefedt på en uge, uden besvær’ og var samtidig ledsaget af et billede af Caroline Wozniacki.

Men nu fortæller hendes manager Mikkel Nissen til eb.dk, at reklamen er fusk.

- Det er misbrug af Caroline, og det vil vi reagere på ved at tage de juridiske skridt, der skal til for at få det stoppet, siger han.

Vil finde bagmændene

Det er slankesitet Womens Diet, der står bag reklamen, og de har nu gjort linket inaktivt. Men bagmændene slipper ikke så let, siger Mikkel Nissen.

- Vi skal finde ud af, hvem der står bag, så vi kan anmode dem om at stoppe det med det samme. Derefter vil vi gøre op, om det er noget, vi vil køre en juridisk sag på, siger han til eb.dk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.