Zaza: Unik oplevelse venter i Qatar

Karim Zaza er stolt over, at Laudrup vil bruge ham som målmandstræner

Karim Zaza glæder sig til nye udfordringer i Qatar. Arkivfoto <i>Foto: Henrik Bo</i>

Karim Zaza glæder sig til nye udfordringer i Qatar. Arkivfoto Foto: Henrik Bo

QATAR:- Jeg er meget, meget glad for at Michael ringede.

Det siger den tidligere målmand i blandt andet AaB og FC Vendsyssel, efter at det tirsdag blev offentliggjort, at han skal være målmandstræner i Qatar-klubben Lekhwiya SC, som nu får Michael Laudrup som træner.

Karim Zaza havde egentlig en aftale med Vendsyssel FF om, at han skulle være målmandstræner i Hjørring. Men for 10 dage siden ringede Michael Laudrup og sagde, at han var i dialog med en klub i Qatar og om Zaza var interesseret, hvis aftalen med klubben faldt på plads.

- Jeg blev meget overrasket over, at han ringede. Han er jo nærmest på niveau med de kongelige i Danmark. Jeg blev enig med min kone om, at vi skulle tage med, siger Karim Zaza, der tilføjer, at der har været fuld forståelse i Vendsyssel FF for hans valg.

- Det er en unik chance at få muligheden for at komme til udlandet og være målmandstræner. Det havde jeg ikke lige set komme på nuværende tidspunkt, siger den dansk-marokkanske træner, der kender Michael Laudrup fra tiden i Brøndby.

Karim Zaza har forestillet sig, at han på sigt skal gå efter at blive målmandstræner for et hold i den danske Superliga.

- Men nu tager jeg et skridt ad gangen. Jeg ved ikke, hvad der skal ske bagefter, siger Zaza med henvisning til, at Michael Laudrup har indgået en ét-årig kontrakt med Lekhwiya SC.

Trænergerningen i Qatar begynder senere på ugen, og Karim Zazas viden om hans nye arbejdsgiver og fodbolden generelt i Qatar er begrænset.

Men han ved, at målmændene skal være nationale.

Under alle omstændigheder ser målmandstræneren frem til de nye udfordringer, der handler om at gøre Lekhwiyas målmænd endnu bedre, end de er nu og om at få en oplevelse i det mellemøstlige land.

- Eventyret har taget en lidt anden drejning, end jeg havde regnet med, og jeg er meget glad for, at min familie og jeg kan få den oplevelse, siger Karim Zaza, der tager sin kone og deres barn på 10 måneder med til Qatar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk