Plus

Brygmesterens rejse fra rapsolie til højt ølskum: - Det blev den øl, alle talte om

Siden juni 2012 har Antoni Madsen været brygmester på Thisted Bryghus, men livsrejsen hertil bød på mange omveje. Kemoteknikeren fra Aarhus har været vidt omkring - geografisk og jobmæssigt

Bent Stenbakken
Foto: Diana Holm
Øl 21. juli 2019 17:01 - Opdateret 21. juli 2019 17:01

- Det job havde så heller ikke meget med øl at gøre”

Brygmester Antoni Madsen, i daglig tale bare ”Toni”, er netop vendt hjem fra ferie i det svenske, og vi sidder i hans kontor på Bryggerivej i Thisted,...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Øl

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...