Det ser ikke ud af meget, men den lille burger-joint serverer faktisk et godt måltid til fin pris

Stilen og maden er simpel. Der kunne godt være nogle flere smagsindtryk. Men burger-joint på Ved Stranden i Aalborg kan finde ud af dét, som de skal: At lave en god burger

Burger GO ligger centralt i Aalborg med mange konkurrenter omkring sig, der serverer lignende mad. Foto: Søren Kjær

Burger GO ligger centralt i Aalborg med mange konkurrenter omkring sig, der serverer lignende mad. Foto: Søren Kjær

Denne lille burger-biks ligger på den voldsomt trafikkerede vej Ved Stranden. Mange mennesker går dagligt forbi og dermed en masse potentielle kunder.

Men Burger GO ligger også blandt mange konkurrenter, da blandt andet Burger Shack og Grillen Burgerbar ligger et par hundrede meter derfra.

Mens konkurrenterne kører et stilrent design med moderne plakater på væggene, har Burger GO en anden fremtoning. Væggene er hvide, og gulvet er sort. Nogle små borde står ovre ved vinduet. Der hænger et menukort på væggen.

209 kroner for to store menuer

Det er lige så enkelt som indretningen. Det er en burger joint, og derfor er det primært det, der kan bestilles. Man skal bare vælge, om man vil have ost og bacon i, og hvor meget der skal være af det. Jeg bestilte en burger med dobbelt ost, mens min spisemakker valgte en med både ost og bacon. Dobbelt bøf i begge.

Vi bestilte begge som menu, så vi fik pommes fritter og sodavand med. Til fritterne bestilte vi hjemmelavet mayonnaise og chilimayonnaise. Den eneste sideorder var hot wings med hjemmelavet marinade, som vi bestilte seks af. Vi kom af med 209 kroner i alt.

Vi bragte maden med hjem til en lejlighed cirka 10 minutter derfra.

Vi bragte maden med hjem til en lejlighed cirka 10 minutter derfra.

Kedelig burger.. eller hvad?

Burgeren så en anelse kedelig og tør ud. Brødet omkransede både ost og kød. Men det var før, vi smagte på det, og det var en helt anden oplevelse. Burgeren var så blød, at den næsten var helt svampet. Og det er godt!

Det er ikke altid, at ost smager af noget i en burger, men i denne med dobbelt ost fik mælkeproduktet lov til at skinne igennem. Osten var cremet og ikke blot en stiv masse. Jeg tror nærmest, at man kunne dyppe en nachos i den.

Den kræsne forbruger vil nok mangle noget modspil til smagsløgene. Der er dressing, salat tomat og løg i burgeren, og det gør smagsoplevelsen - ligesom indretningen af restauranten - lidt simpel.

Min spisemakker fik bacon i sin burger. Det gav noget af det modspil, som jeg savnede i min. Det fedtede grisestykke gjorde, at der var lidt mere bid i. Det fik også burgeren til at være mere saltet.

Min spisemakker fik denne burger med både bacon og ost, og det var nok det bedst valg for en rundere smag.

Min spisemakker fik denne burger med både bacon og ost, og det var nok det bedst valg for en rundere smag.

Pommes fritterne er lidt kedelige - men god dyppelse!

Pommes fritterne var store. Særligt de største var desværre lidt bløde, hvilket ikke gav den knasende effekt, som pommes fritter gerne skal have.

Pommes fritterne var lidt for store og bløde.

Pommes fritterne var lidt for store og bløde.

Det var lidt ærgerligt, for den hjemmelavede mayonnaise var ellers fremragende. Her skilte Chilimayoen sig ud ved at have en særdeles lækker smag, som startede med at være sød i munden, og langsomt blev stærkere. Den kan klart anbefales – specielt hvis restauranten giver pommes fritterne 20 minutter ekstra.

De bedste hot wings nogensinde

De seks hot wings var med hjemmelavet marinade fra Burger GO.

De seks hot wings var med hjemmelavet marinade fra Burger GO.

Vi var lidt uenige om de seks hot wings, Min spisemakker mente, at det var de bedste hot wings, han havde smagt i sit liv. De små kyllingevinger havde fået en dukkert i frituregryden, og det har jeg aldrig været fan af.

Ydersiden bliver ofte tør, og det syntes jeg også lidt her. Jeg foretrækker dem i ovnen. Men disse var klart bedre end eksempelvis på McDonalds, hvor det er helt skidt. Det var også en god, krydret marinade, der omkransede dem.

OM ANMELDEREN: SØREN KJÆR

Jeg er 24 år og bor i Aalborg Vestby. Jeg forsøger at følge med i verden omkring os, og det gælder også for det aalborgensiske take-away miljø. Mad udefra er ofte den "nemme løsning", når jeg skal kompensere for en lang dag på arbejde.

Jeg er vokset op med et traditionelt dansk køkken, men horisonterne er siden blevet udvidet. Det asiatiske og specielt indiske køkken har fået et særligt tag i mig. Men jeg er heller ikke bleg for at kaste mig over en omgang friturestegt kød og tilbehør.

I min fritid følger jeg med i politik og sport. Jeg cykler mountainbike de få steder, hvor jeg kan finde kuperet terræn i Nordjylland.

209 kroner for det hele var en god pris. Den billige pris skal med i vurderingen, hvor jeg på baggrund af det, er tæt på at give fem sodavand. Jeg ender dog med at give Burger GO fire sodavand.

Jeg savner noget på menukortet, hvor der ikke er mange muligheder for forskellige smagsindtryk. Det bliver lidt simpelt. Men det, man kan bestille, kan Burger GO finde ud af!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.