Her er maden værd at rejse efter - men skynd dig, for kokken er på vej væk

Ved årsskiftet forlader Daniel Justesen restauranten i Limfjordens Hus i Glyngøre efter fem succesfulde år for at hellige sig et nyt projekt i Aarhus. Den 29-årige kok viser format på vej ud ad døren, så det gælder om at få bestilt bord i en fart

Forretten med ærter i et væld af variationer, stikkelsbær, hesterejer og havtaske. Smagsmæssigt var retten glimrende, men der var lidt vel rigeligt med elementer at forholde sig til. Foto: Diana Holm <i>Foto: Peter Mørk</i>

Forretten med ærter i et væld af variationer, stikkelsbær, hesterejer og havtaske. Smagsmæssigt var retten glimrende, men der var lidt vel rigeligt med elementer at forholde sig til. Foto: Diana Holm Foto: Peter Mørk

Oh and I can see Daniel waving goodbye. God it looks like Daniel, must be t...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.