Fra den franske riviera til Gjøl: Fransk gourmetkok fulgte kærligheden til Danmark

Da 48-årige Blaise Badré første gang kom til Danmark, var det kun meningen, at han skulle blive tre måneder - nu er der gået 25 år

Som Blaise selv siger det, så er det franske temperament blevet “danskerficeret” med årene. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Som Blaise selv siger det, så er det franske temperament blevet “danskerficeret” med årene. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

GJØL:- Uanset hvor man bor på Gjøl, kan man se vand. Det bliver man altså bare glad af.

Blaise Badré peger ud af vinduet. Selvom det er lidt diset, kan man uden pr...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.