Plus

Slut med at producere skolemad i idrætscentret - men sund mad passer stadig godt til idræt

Ny ledelse i idrætscenter inviterer til bredere fællesskaber i folkesundhedens tjeneste

Margit Sig
Skørping Idrætscenter har et kæmpestort produktionskøkken, som sagtens kan bruges til nye madlavningsaktiviteter, der passer godt sammen med idræt og sunde fællesskaber, mener fra venstre formand Julie Mackenhauer, halinspektør Søren Jacobsen og næstformand Jesper Sørensen.
Baggrund 13. august 2019 10:53 - Opdateret 13. august 2019 10:53

SKØRPING: Hvad skal vi egentlig med et lokalt idrætscenter?

Dette grundlæggende spørgsmål har den nye ledelse af Skørping Idrætscenter stillet sig selv i genrejsningen efter en kaotisk periode.

Økonomi og organisation var en tur helt nede at vende, men nu er nye folk m...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Baggrund

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...