Plus

Frisk mælk og fadlagret whisky: Kom med på rundvisning på økologisk gård

Jakob Stjernholm viser turisterne rundt på den økologiske gård Gyrup og fortæller historien om Gyrup og Thy Whisky

Lone Lærke Krog
Jakob Stjernholm fortæller om gårdens historie. 30 er med på rundvisningen, der begynder for enden af den gamle kostald med kig til køer, der lige har kælvet.
Landbrug 19. juli 2019 18:14 - Opdateret 19. juli 2019 18:15

SØNDERHÅ: - Jo mere whisky, vi laver. Jo flere biprodukter får vi - og køerne elsker det.

Jakob Stjernholm fortæller om det kornprodukt, der er tilbage, når mæskning...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Landbrug

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...