Plus

Thyboer fremstiller whisky i unik proces: Målet er 30.000 liter årligt

En gård i Thy er et af de få steder i verden, der fremstiller whisky i alle led - lige fra dyrkning af økologisk maltbyg til brænderi af de gyldne dråber. Mød folkene bag det unikke gård-malteri

Lone Lærke Krog
Jakob Stjernholm har de seneste par uger været i gang med test-destillater på den nye kedel. I dag er der tilsyn fra brandmyndighederne, og så kan den egentlige produktion komme i gang på fuldt tryk. Målet er at fremstille 20-30.000 liter spiritus om året. Det er fire-fem gange så meget som i dag. I baggrunden ses gårdmalteriet.
Whisky 15. maj 2019 14:21 - Opdateret 15. maj 2019 15:12

SØNDERHÅ: - Vi har lavet de første test-destillationer på apparatet - og det virker!

Jakob Stjernholm fremviser stolt den kobberfarvede kedel, ”Müller Brennerei...

Prøv PLUS i en måned for 0 kr.

Få adgang til alle historier på Nordjyske.dk.
Nye artikler hver dag.

Prøv gratis i 30 dage

Herefter 99 kr./md. - Du kan frit afmelde når som helst.

Har du allerede købt adgang?

Om NORDJYSKE Plus

Whisky

Henter artikler...

Vi anbefaler

Henter artikler...

Nye artikler

Henter artikler...