Takeaway‑anmeldelser

Universitets-pizzeria skuffer: Stedet er gemt ... og smagen hurtigt glemt

Pizzeria i universitetsområdet i Aalborg Øst savner både indretning og smag

Spændende ser den ud, pizza nr. 37, men lad dig ikke narre. Foto: Anders Andersen

Spændende ser den ud, pizza nr. 37, men lad dig ikke narre. Foto: Anders Andersen

AALBORG ØST: Pizzeriaet lever formodentlig af, at der er langt til nærmeste konkurrent. Det ligger gemt dybt i universitetsområdet i Aalborg Øst.

På døren til Bella Italia i Klingenberg Center hænger en Elite-smiley og et hav af skilte med frokosttilbud på pizza, nuggets, schnitzel, fiskefilet og andet godt fra det (italienske?) køkken.

Interiøret prydes af plakater af Colosseum i Rom og gondoler fra Venedig på azurblåt vand, der sammen med cafestole med kurveflet forsøger at sætte den italienske stemning. Men det virker ikke som om, at indehaverne helt selv tror på det.

Skilte med frokosttilbud hænger overalt hos Pizzaria & Grillbar Bella Italia i Aalborg Øst. Foto: Anders Andersen

Skilte med frokosttilbud hænger overalt hos Pizzaria & Grillbar Bella Italia i Aalborg Øst. Foto: Anders Andersen

En væltet stol ligger på gulvet og langs væggen ved receptionen flyder en åben skraldesæk.

Alle vinduer er plastret til med frokosttilbud. Men det er for sent på dagen til det, så jeg scanner menukortet efter noget, der er godt med kød på og bestemmer mig for "Mamma Mia", nr. 37 med kødfars, bacon og gorgonzola til 60 kroner.

- Spiser du her?, vil manden vide.

Jeg ryster på hovedet og parkerer mig i en stol. Det går stærkt. Kun en enkelt anden kunde venter i butikken, så efter 10 minutter er maden klar. En af de tre mænd bag disken rækker mig den med et venligt smil og et farvel.

Jeg er hamrende sulten, da jeg lige har været inde at træne, så jeg skynder mig hjem.

Bygningens facade virker ikke specielt indbydende hos Bella Italia, der ligger godt gemt i universitetsområdet i Aalborg Øst. Foto: Anders Andersen

Bygningens facade virker ikke specielt indbydende hos Bella Italia, der ligger godt gemt i universitetsområdet i Aalborg Øst. Foto: Anders Andersen

Pizzaen dufter godt og ser lækker ud. Fyldet er jævnt fordelt og osten bobler stadig, da jeg åbner låget. Uden at jeg har bedt om det, er pizzaen blevet skåret ud, så det er jo helt perfekt.

Jeg skærer forventningsfuldt et hjørne af og putter det i munden. Jeg får ikke lyst til at bryde ud i italienske strofer. "Mamma Mia" smager ikke af mors køkken.

Om anmelderen: Anders Andersen

Jeg er en knap to meter høj, kødelskende mand på 46 år, der stadig er i voksealderen. Jeg bor i hus i Klarup med min samlever. Jeg styrketræner flere gange om ugen, og når jeg er alene hjemme eller strander i byen, ender det gerne i fastfood.

Jeg bliver først vegetar den dag, den sidste ko, gris eller ged på Jorden er blevet ædt. Jeg kan lokkes til vegetarmad, hvis det smager godt, men uden kød mangler der lige som altid noget.

Bageren har tilsyneladende glemt saltbøssen og har skruet ned for varmen i ovnen for at spare på strømmen. Bunden er ikke sprød og smager af pap.

Kødfarsen er kedelig. Det virker som om, at det er af ringe kvalitet og mangler bid. Osten bringer heller ikke glade barndomsminder frem, men når det så er sagt, er pizzaen såmænd meget fornuftig til prisen. Den udfylder sin mission. Man bliver mæt.

Inden jeg har tygget færdig, har jeg næsten glemt alt om, hvad det var, jeg havde spist. Er du sulten for sjov, så går det såmænd nok, men smagsløgene bliver ikke pirrede. Der er andre steder, hvor man får højere kvalitet til cirka samme pris. Så med mindre, at jeg strander i området en anden gang, får jeg nok ikke lyst til at gentage besøget.

Jeg kan ikke belønne Bella Italia med mere end 3 ud af 6 "sodavand" for den oplevelse.

Bella Italia

Adresse: Myrdalstræde 268, 9220 Aalborg Øst.

Åbningstider: Mandag: lukket, lørdag: 12-21, øvrige dage: 11-21.

Brugeranmeldelser


Anmeld anmeldelsen

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld anmeldelsen

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.