annonce

Her er hemmeligheden bag de flotte plæner du ser i Nordjylland

Det er ikke nogen hemmelighed, at der ikke er noget der er så tilfredsstillende, som at kigge ud ad sit vindue og se en smuk og grøn græsplæne.

Det vidner nemlig om en have, der er blevet passet og plejet, og så er der ikke heller ikke noget, der er så smukt, som den friske, grønne farve og den duft de bløde græsstå giver en varm sommerdag.

Er det ved at være tid til, at du giver din græsplæne en kærlig hånd?

Er det noget, du kan nikke genkendende til. Så kan det være, at det er ved at være tid til, at du får gjort noget ved din græsplæne, så den kommer til at kunne så på mål med din nabos. Og det er netop derfor, at du bør kende til de mange gode fordele, som du kan få ,hvis du benytter dig af det, som der kaldes for topdressing.

Brug ganske let en topdressing til at få den plæne du drømmer om

Og her er der ikke tale om noget, der spredes ud over den sprøde pizza eller den friske salat, men derimod et produkt, du spreder ud over din græsplæne, når du virkelig gerne vil have, at den skal komme til sin ret. Der er her tale om et gødningsprodukt, og derfor er det også med til at give græsrødderne et godt boost.

Når du gerne vil have mere stærke, fyldige, grønne og bløde græsstrå

Du spreder blot din topdressing ud over din plæne, og inden for ganske kort tid vil du opleve, hvordan dine græsstrå bliver mere slidstærke, får mere farve og fylde samt bliver mere bløde. Og er det ikke lige præcis det, vi alle drømmer om?

Det fjerner ikke ukrudt

Du skal dog være opmærksom på, at topdressing til græsplænen ikke kan være med til at fjerne uønskede plantevækst som ukrudt i din plæne, og derfor kan der være behov for et yderligere tiltag, hvis du skal bekæmpe for eksempel mos og kløver for at kunne se dine græsstrå.

Vær på forkant

I sådan et tilfælde kan det for eksempel blive en nødvendighed at anlægge en helt ny og frisk græslæne, der kan gro sundt mange år ud i fremtiden. Og så er det vigtigt at være på forkant hele tiden og derfor jævnligt pleje de sarte, nye græsstrå med en god topdressing.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;