annonce

Når årstiden kalder på en Global Funk flyverdragt

Vinteren nærmer sig, og det bliver tid til at skifte garderobens sommerkjoler, shorts og t-shirts ud med varme sweatre, lange busker, og stort overtøj.

En god jakke og et par varme bukser kan gøre den helt store forskel, når kulden begynder at melde sig, men når kulden rigtigt bider sidst i december og start januar, så mangler man tit det ekstra varme til kroppen.

Stilkompagniet hjælper dig lidt på vej, da de i deres håndplukkede sortiment nemlig har Global Funk flyverdragter til alle aldre og størrelser. Global Funk er kendt for sit skandinaviske design med alt fra spraglede farver til neutrale og basic nuancer i både denim tøj, jakker og diverse overtøj. De designer med det praktiske for øje, så man nemt kan benytte sit overtøj i naturen - uden at være bange for at blive beskidt.

Man kan altid bruge en Global Funk flyverdragt

Du tænker sikkert at den typiske flyverdragt høre hjemme i børnenes garderobe, men der kan du tro om. Global Funk har formået at designe en moderne, klassisk og pasformet flyverdragt, som alle kan være med på.

Global Funk har gjort det muligt at style en flyverdragt, så du nemt kan svinge en jakke eller anden accessory over skuldrene og give hele flyverdragts-looket et nyt personligt touch. Så ikke nok med, at det er en super praktisk løsning til kolde vinter tider eller sene efterårsdage, så er det også et moderigtigt valg.

På Stilkompagniets webshop finder du et stort udvalg af forskellige farver, former, længder og bredder på et håndplukket udvalg af flyverdragter fra Global Funk. Her finder du alt fra regndragter fra kollektionen KIANA, som er stilrigtige og elegante regntætte full-body regnsæt til den bedstsælgende kollektion Isolde Quilted - kendt for sit komfortable, bløde indre.

Global Funk flyverdragt på tilbud

Kvalitets produkter til gode priser - det er da noget vi alle kan lide. På Stilkompagniets webshop finder du også de dejlige yndlings flyverdragter på tilbud. Hvis du holder godt øje, kan det være at din favorit kommer på udsalg.

Ofte kommer Global Funk flyverdragterne på tilbud i foråret og i løbet af sommeren, da de tit er uden for sæson og en ny kollektion sniger sig ind. MEN derfor er det stadig rart at have en let flyverdragt til de lidt kolde sommeraftener, så man kan sidde ude rundt om bålet, så længe som overhovedet muligt.

Retuner nemt dine varer hos Stilkompagniet

Du kan hurtigt og nemt returnere dine varer og produkter, herunder også din Global Funk flyverdragt fra Stilkompagniet. Så hvis du fortryder dit valg, skal du ikke tøve med at sende tilbage. Der er i alle vores pakker en returlabel, så du sikkert og nemt kan bytte eller returnere din Global Funk flyverdragt.

Følg dem på deres Instagram eller Facebook, hvor de hele tiden opdaterer med nye styles og inspiration til blandt andet, hvordan man styler en flyverdragt fra Global Funk med mange andre produkter og brands. Der er rig mulighed for at mixe på tværs af kollektioner og brands, hvilket netop er essensen af Stilkompagniet og deres håndplukkede sortiment.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.