annoncørbetalt indhold

Derfor bør du få en GRATIS udvidet synsprøve

Nu kan du booke en gratis, udvidet synsprøve med sundhedstjek hos Synoptik. Læs her, hvorfor du bør få undersøgt dine øjne jævnligt og hvad undersøgelsen indebærer.

Du er måske vant til at få tjekket modermærker en gang om året hos lægen, eller besøge tandlægestolen for at få et tjek, men det er de færreste der bestiller tid til at få undersøgt øjnenes helbred.

Synet gør din sociale færden langt nemmere, og giver dig adgang til rigtig meget information. Det er en sans der, hvis den ikke blive vedligeholdt, nemt kan gøre dine sociale færdigheder mindre mobile, så det er vigtigt at få lavet en udvidet synsprøve med sundhedstjek minimum én gang hvert andet år.

Hos Synoptik tilbyder de lige netop udvidede synsprøver med sundhedstjek, og de kalder det for udvidet synsprøve, fordi de undersøger meget mere end blot din synsstyrke. Book GRATIS udvidet synsprøve, klik her (værdi 298 kr.).

Synoptik passer på dit syn og din sundhed

Synoptik ved hvor vigtigt det er at kunne nyde hvert eneste, særlige øjeblik i livet. Derfor går de grundigt til værks når de tager imod dig ved udvidet synsprøve med sundhedstjek, og kan nogle gange opdage sygdomme, du ikke selv havde bemærket i din dagligdag.

En udvidet synsprøve med sundhedstjek indebærer:

- Måling af præcis synsstyrke

- Kortlægning af, om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller mærker til alderssyn

- Grundigt tjek af dit syns tilstand og dine øjnes sundhed

- Synsfeltundersøgelse, som kan be- eller afkræfte om du har nedsat syn eller grøn stær uden selv at vide det.

Undersøgelsen tager cirka 30 minutter, og her kommer Synoptik altså hele vejen rundt og giver dig det fulde overblik over dine øjnes sundhed.

Book en udvidet synsprøve med sundhedstjek hos Synoptik

Synoptik tager dit syn alvorligt, og giver dig altid en gennemgang af resultaterne fra undersøgelsen. Disse resultater noteres i journalen, så de er synlige for alle andre Synoptik forretninger i Danmark.

Du kan booke en gratis udvidet synsprøve med sundhedstjek hos Synoptik ved at trykke her ←