annoncørbetalt indhold

Traktormekaniker fremstiller selv specialkonstruktioner til sine kunder

Kurt Bliksteds virksomhed, Thy Traktor & Maskinservice, beskæftiger sig med mange områder i dagligdagen, der både omfatter reparation af maskineri samt fremstilling af specialkonstruktioner i både stål og hydraulik. Virksomheden henvender sig dermed både til havefolk, landmænd og entreprenører.

Kurt Bliksted, stifter og indehaver af Thy Traktor & Maskinservice.  <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Kurt Bliksted, stifter og indehaver af Thy Traktor & Maskinservice.  Foto: Bjarne Hyldgaard.

Kurt Bliksted og hans kollegaer hos Thy Traktor & Maskinservice kan producere alt lige fra hydraulikslanger til ståltrapper, og så er de specialister i maskineri. Virksomheden er kun vokset de sidste 20 år, og det samme er Kurt og kollegaernes mange talenter.

- Virksomheden beskæftiger sig med mange forskellige opgaver til daglig. Vi sørger for at kommunikere med landmanden, hvis han mangler maskiner til sit landbrug, og ligeledes fremstille og reparere forskellige maskiner, fortæller Kurt Bliksted.

- Vi beskæftiger os også med specialkonstruktioner, og har eksempelvis lige leveret 4 ståltrapper til en bygning i Thisted.

- Maskinbranchen er meget bred

Kurt kender branchen ud og ind, og netop derfor involverer virksomheden sig i de mange forskellige opgaver. Kurt ved, hvor vigtig kombinationen af de forskellige opgaver er:

- Når jeg eksempelvis fremstiller en hydraulikslange til en maskine, så ved jeg lige nøjagtig, hvor den skal bruges henne og hvad dens formål er. Det ved jeg, fordi jeg har mange års erfaring, men kombinationen af opgaverne er meget vigtig, fortæller Kurt Bliksted og uddyber:

- Maskinbranchen er generelt meget bred, og selvom jeg er specialist i maskineri, har det mange underkategorier til sig.

Thy Traktor & Maskinservice består i dag af 8 medarbejdere, inklusive Kurts kone Mona Bliksted, der holder styr på det administrative i virksomheden og hjælper til i butikken.

Værkstedet er aldrig tomt for medarbejdere hos Thy Traktor & Maskinservice.  <i>Foto: Bjarne Hyldgaard.</i>

Værkstedet er aldrig tomt for medarbejdere hos Thy Traktor & Maskinservice.  Foto: Bjarne Hyldgaard.

Få fremstillet en hydraulikslange uden ventetid

Når du træder indenfor hos Thy Traktor & Maskinservice, bliver du mødt af en exceptionel service. Kurt kender til vigtigheden af, at man hurtigt kan få repareret sit maskineri, og det er netop derfor, de selv fremstiller eksempelvis hydraulikslangerne.

- Man kan altid købe en slange, men der følger som regel en ventetid med, som de fleste situationer ikke kan vente på. Hos os kan man gå ind i butikken med sin ødelagte hydraulikslange, så fremstiller vi en ny, skræddersyet slange med det samme, fortæller Kurt Bliksted.

Det er dog ikke kun hydraulikslanger, der fremstilles på værkstedet. Thy Traktor & Maskinservice er netop ved at fremstille 250 nye sider til hestebokse, og har tidligere leveret et gelænder til en kundes nye altan. I værkstedet foretages der reparationer og konstruktioner til al rullende materiel.

Man kan til enhver tid kontakte Kurt Bliksted hos Thy Traktor & Maskinservice, hvis man ønsker en specialkonstruktion af enhver slags.

Kurt og kollegaerne kan altid rådgive dig i havemaskiner.  <i>Foto: Bjarne Hyldgaard</i>

Kurt og kollegaerne kan altid rådgive dig i havemaskiner.  Foto: Bjarne Hyldgaard

Service og rådgivning hos Thy Traktor & Maskinservice

I Thy Traktor & Maskinservices butik finder du alt, hvad havemand og -kvinde skal bruge. Du kan finde robotplæneklippere, hækkesakse, reservedele og alt derimellem. Det betyder også, at de kan hjælpe dig med at montere og opsætte robotplæneklippere fra deres servicebil.

Servicebilen kører ligeledes ud, hvis du skal have lappet et hjul på din traktor eller hvis der skal kigges på noget maskineri, og der er generelt ikke dét, Kurt ikke gerne vil hjælpe dig med, når det kommer til maskineri og have.

Besøg Thy Traktor & Maskinservice på Hjardalvej 4, 7700 Thisted, eller kontakt dem telefonisk på 97 92 15 61.

Forsiden