annonce

Find hunde til salg på online portal

Er du på jagt efter et nyt firbenet familiemedlem – og skal det helst være af typen som logrer og siger vov? Så bør du se dig rigtig godt for.

Hunde til salg online <i>-</i>

Hunde til salg online -

Det at anskaffe en hund er nemlig ikke nogen lille beslutning. En hund repræsenterer for det første en ganske betydelig udgift, ikke kun i forbindelse med indkøb heraf, men gennem resten af sit liv, og for det andet særlige krav til din planlægning.

En hund skal luftes mindst tre gange om dagen hver eneste dag. Hundens behov holder ikke fri, selv om du måske gerne vil tage en slapper.

Samtidig er en hund at betragte som et fuldgyldigt medlem af din familie, og skal selvfølgelig behandles som sådan. Det betyder at det ikke er tilstrækkeligt med et gammelt tæppe på gulvet som Fido kan sove til.

Når du anskaffer en hund, har den krav på kvalitet, opmærksomhed og kærlighed. Og det skal du være indstillet på at give den – hver dag året rundt.

Træning af hund – en livslang opgave

Mange nybagte hundeejere har glemt at gøre sig klart hvor meget arbejde en hund egentlig kræver. Det ses ofte, at familier anskaffer sig en sød lille hvalp uden at tænke over at den går hen og bliver stor på et tidspunkt.

Én ting er en sjov lille tumling, en anden er en fuldvoksen hund som måske vejer 20 – 30 kilo og lever efter sine instinkter. Du bør prioritere såvel hvalpe som unghundetræning og lydighedstræning gennem hele hundens tilværelse. Og du skal sørge for at hunden kender sin plads i flokken – for dens og for restens af familiens skyld.

Hvilken hund skal jeg vælge?

Det kan være fristende bare at anskaffe en billig ”hul i hækken” hund, som kan erhverves for en slik. Men det kan ikke anbefales. Du bør altid sikre dig, at den opdrætter, af hvem du køber din hund, som minimum er registreret i DKK (Dansk Kennel Klub). Dette er din sikkerhed for at opdrættet er ansvarligt, og at avlen er foregået på forsvarlig vis.

Samtidig kan du være sikker på at din nye hvalp har fået den rette kærlige pleje og socialisering, og at den er vaccineret efter gældende lovgivning. På den måde er du garanteret en sund hund med det bedste udgangspunkt, uanset hvilken race du foretrækker.

Hvor kan jeg finde hunde til salg online?

På Dyreportal.dk finder du altid et stort udvalg af annoncer for opdrættere samt videreformidling af voksne hunde til salg. Læs mere på Dyreportal.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;