System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Hvilken varmepumpe løsning skal jeg vælge?

Om du skal vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe kommer helt og holdent an på hvorledes du opvarmer din bolig den dag i dag. Foregår opvarmningen primært ved hjælp af elektriske radiatorer er luft til luft varmepumper oplagte afløsere.

Hvilken varmepumpe <i>-</i>

Hvilken varmepumpe -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

En luft til luft varmepumpe forbruger kun en brøkdel af den energi som de dyre og uddaterede elradiatorer sluger. Du får en meget mere effektiv og hensigtsmæssig opvarmning af stuer og værelser ved hjælp af luft til luft varmepumper. Og samtidig får du et sundere indeklima idet luften renses gennem særlige filtre.

Er det der imod dit gamle fyr som skal skiftes ud hedder afløseren en luft til vand varmepumpe – i hvert fald hvis du sætter pris på dine vandradiatorer. En god luft til vand varmepumpe kan sagtens opvarme samme mængde vand som et fyr – og det ved et meget lavere energi forbrug.

Hvor stor skal min varmepumpe være?

Når du står for at skulle indkøbe den luft/vand varmepumpe som skal varme vandet i husets haner og radiatorer op de næste mange år er det vigtigt at du vælger med omhu.

En luft til vand varmepumpe skal passe til husets størrelse og disposition, og dens ydelse skal matche husstandens behov for opvarmet brugsvand og cirkulationsvand. Det betyder at du skal have et nøjagtigt billede af hvilken kapacitet din varmepumpe skal have.

Det kan godt være svært for lægmand at foretage denne vurdering da der er mange faktorer som spiller ind. Og derfor kan du med fordel kontakte et professionelt VVS firma som både kan hjælpe med udvælgelse og opsætning af din nye luft til vand varmepumpe.

Få den rette rådgivning omkring valg af luft/vand varmepumpe

Hvis du vil være helt sikker på at din varmepumpe i ydelse og kapacitet matcher husstandens behov, er et således en god idé at spørge fagkundskaben til råds. Du kan med fordel henvende dig til det københavnsk baserede varmepumpe firma Amalo.

Amalo har mange års erfaring med– og stor ekspertise inden for– netop dette emne. Amalo har valgt at specialisere sig inden for luft til vand varmepumper, og har dermed et prima kendskab til de forskellige typer og modeller.

Med Amalo til hjælp er du garanteret den optimale luft til vand varmepumpe løsning, og en varmepumpe som du og din familie kan have glæde af i mange år fremover. Du kan læse meget mere, og kontakte Amalo direkte, via hjemmesiden

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;