annonce

Lækre boligprodukter fra Ib Laursen

Skal boligen indrettes med stil og smag? Så bør du overveje indretningsartikler fra Ib Laursen.

Ib Laursen <i>-</i>

Ib Laursen -

Hvad er Ib Laursen?

Ib Laursen er blandt de fremmeste danske designer brands, og har igennem årtier forsynet smukke og stilfulde danske hjem med ditto møbler, tæpper og øvrigt decor. Ib Laursen står for kvalitet og raffinement i design såvel som materialer, og samtlige varer fra den kendte danske producent holder en utroligt høj kvalitetsmæssig standard.

Hos Ib Laursen finder du alt, hvad du skal bruge for at indrette dit hus eller din lejlighed på stilsikker og kvalitetsbevidst vis. Du kan vælge og vrage blandt smukke, skønne og utroligtlækre produkter fra forskellige kollektioner, og stadig bevare en rød tråd i dit interiør. Alt, hvad der kommer fra Ib Laursens hånd, kan nemlig mikses og matches på kryds og tværs uden at sammenhængen går tabt.

Samtidig kan du være helt sikker på at produkterne er frembragt ud fra devisen tidløs elegance, hvilket betyder at designet aldrig kommer til at gå af mode. Du er, med andre ord, garanteret mest mulig kvalitet for dine penge, når du køber produkter til dit hjem fra Ib Laursen.

Ib Laursen – flere forskellige brands

Selve brandet Ib Laursen er en paraply, som dækker over flere brands. Blandt disse kan nævnes Altum, som er en produktserie bestående af sæber, cremer, lotions og andre produkter til personlig pleje samt produkter der er produceret med henblik på at skabe stemning og atmosfære i hjemmet – for eksempel room sprays, duftlys og duft pinde.

Et andet brand under Ib Laursen er Mynte, som består af super lækkert stentøj i smukt og stilsikkert design, glaseret i lyse og lette farver – perfekt til såvel middagsselskabet som frokostbordet i sommerhuset. Og endelig byder Stillenat på hyggelige, varme og bløde tekstiler, inspireret af den nordiske vinter med tradition for indendørs hygge – i særdeleshed omkring juletid.

Foruden disse tre sub brands, kan Ib Laursen byde på et sandt overflødighedshorn af lækre designs til alle rum i boligen. Det vil faktisk være muligt at dekorere hele huset fra kælder til kvist med Ib Laursen produkter, som tæller alt fra toiletpapir holdere, sæbeskåle, håndklæder og spejle over skærebrætter, viskestykker, æggebægre og salt og peber beholdere til blomstervaser, krukker i keramik, lysestager, puder, hynder og plaider.

Hvor kan jeg købe Ib Laursen online?

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af Ib Laursens produkter hos Bydahlliving. Klik ind på Bydahlliving og se Ib Laursen interiør i det omfattende varekatalog.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;